2777
2789

من چن ماهه ک دنبالشم رسیدم ب آخر خط ک هیچ راهی نمونده برام می دونم ک شاید نابود بشم شایدم ن ولی من فقط ب خاطر کسی ک می خوامش و اونم منو می خواد می خوام این کارو کنم دیگه تاقت ندارم

میام تو تی نی سایت تاپیک بزنم تا ببینم می تونم کاری کنم

خیلی ها بودن روش احضار اجنه رو بلد بودن اما نمی گفتندوری اون منو می سوزونه قلبم اتیش می زنه نابود میشم ریسک سنگینیه ولی انجامش می دم 

فکرشو نمی کردم یه دوروغ کوچیک بهش گفتم اینقدر بزرگ شده باشه

اگه بفهمه منو نمی بخشه هیچ وقت همه نابودش کردن منم نابودش کنم!؟🙂اما من ب خاطرش اجنه رو می خوام احضار کنم می دونم خیلی ترسناک وحشتناکه اما من مجبورم اگه ب رفیقام بگم می گن رسما روانیه یا ب خانوادم بگم دوری اون منو می سوزونه قلبم اتیش می زنه نابود میشم

واقعا نمی تونم ازش دست بکشم وقتی حالم بده انگار دوای درد من اونه🙂

حالم ب شدت بده

دارم با اشک تایپ میکنم امروز اینقدر از ته دلم گریه کردم ک انگار می خواد چشام در بیاد 

خستم واقعا خسته ام چون کاری از دست بر نمیاد نمی دونم چکار کنم فقط می خوام احضارش کنم اما بلد نیستم💔راهی انتخاب کردم پشیمون نمیشم

خیلی دنبال این کارا بودم چند مدت خسته و پشیمون شدم ولی الان بازم می ترسم ازش جدا بشم

شاید فک کنین من آدم عجیبی هستم اما ن اصلا این طور نیست خانوادم برای من زحمت زیادی کشیدن من آرزو دارم معروف بشم تو خانواده تو طایفه با اصالتی بزرگ شدم اما اینا مهم نیست اره مامان بابام خیلی زحمت کشیدن اما پس کسی که دوسش دارم چی همه تو نی نی سایت گفتن نکن اشتباه الان هم باز نصیحت کنین فایده نداره 

چون انگار با تمام وجودم می خوام این کارو کنم اما نمی دونم چطور 

اجنه تغییر شکل میده؟

چشام #میدید!  اما قلبم باور #نمیکرد:)

شاید الان قبول نکنی ولی چرا دنبال اجنه برو دنبال خدا ارتباطتو باهاش قوی کن بهش اصرار کن از ته دل حتما بهت میده 

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان انتظار داری اجنه برات چیکار کنن ؟ طرف رو کت بسته بیارن تحویلت بدن ؟ دروغت رو راست کنن ؟ پدر و مادر و خانواده و کل آشناها رو راضی کنن ؟ دقیقا چی می خوای که فکر میکنی اجنه میتونن بهت بدن ولی خودت نمی تونی بدستش بیاری ؟ 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میخای احظار کنی بر گرده؟ نفهمیدم بگو مشکت چیه من‌میتونم کمکت کنم

می خوام کمکم کنه واقعا خیلی ها رو دیدم احضار می کردن اما یچی ازشون خواست

این تحفه چه ویژگی هایی داره که پای اجنه رو میخوای وسط بکشی؟

می خوام کمکم کنه واقعا خیلی ها رو دیدم احضار می کردن اما یچی ازشون خواست