2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم سخت گیری تا اندازه ای بجا هست  باید با کسی ازدواج کرد که حرف هم رو بفهمن ، و برای اینکه هردو طرف حرف هم رو بفهمن باید تا اندازه سطح فرهنگ دوخانواده و سطح تحصیلاتشون به هم نزدیک باشه ،البته مورد های استثنا همیشه هست ولی در حالت کلی ،معمولا به این شکل هست ،ولی این به این معنا نیست که شما مثلا باکسی که مثلا فوق یا لیسانس باشه  خوشبخت نشید باید همه چی رو با هم در نظر بگیرید ،به نظرم یه آدم با اخلاق و باشخصیت ولی با تحصیلات پایین تر ،خیلی بهتر از یه آدم تحصیل کرده ،بی شخصیت هست ،خانواده و رفتارهاشون و فرهنگ خیلی خیلی مهمه

خب نیاز دارم ازدواج کنماهل دوستی و ... نیستم مگه مریم مقدس هستم که مجرد بمونم

خب اگه طرز تفکرت اینه که خب هیچ 

سُلِداد؛ اسمی با ریشه لاتین و هم‌چنین اسپانیایی، از ریشه‌ی solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

اره چرا نشهعمل اینام هس هیکلت خوب شه اعتماد بنفستم بهتر میشهواقعا این همه ویژگی عالی داری حتی هیکلتم ...

خب میدونی درسته ولی من تمام عمرم چون نشسته بودم و درس خوندم هیکلم یه جوری شده شایدم خودم اینطوری میبینم ولی نه، افتضاح واقعا

بعدم اگر اهل دوستی بودم لااقل یک جوری نیازهای عاطفی خودمو برطرف میکردم ولی اهل هیچی نیستم و نخواهم بود پس باید ازدواج کنم

لطفاً برای من دعا کنید 😍

عزیزم درس خوندی برای رشد و پیشرفت و توسعه خودت و خیلی هم کار خوبی کردی

ولی ازدواج فقط و فقط به شانس بستگی داره

شما تا یه سنی میتونی این توقع رو داشته باشی ولی اگر واقعا میخوای ازدواج کنی و برات خیلی مهمه که مجرد نمونی با فوق لیسانس هم قبول کن 

اره خیلی هم افتادگی داره رسما باید برم عمل کنم فکر کنم وگرنه کدوم احمقی با من ازدواج میکنه ازدواج هم ...

احتمالا احساس افتادگی داری و در واقع افتاده نیست

چون میگی صورتت افتاده نشده، چون من هر کی دیدم دکترا بوده صورتشم ریزش داشته میگی صورتت خوبه 

چند کیلو کم کردی و طی چند وقت

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
خب میدونی درسته ولی من تمام عمرم چون نشسته بودم و درس خوندم هیکلم یه جوری شده شایدم خودم اینطوری میب ...

عمل کن خب

بعدم تا دوست نشی کیس خوب نمیاد

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

همکلاسی آقا نداشتی؟

بچه های پزشکی و پیراپزشکی که خیلی شیطونن و معمولا از بین همکلاسیا یکیو انتخاب میکنن

بعدشم نترس بابا

شوهر هم مالی نیست

بالاخره یکی وارد زندگیت میشه

به نظرم بیشتر روی اعتماد به نفست کار کن

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

بعنوان یه پسر هیچ وقت این ریسک رو نمیکنم بیام سمت دختری مثل شما 

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《