داداشم اینا میخان با دوستاشون برن سفر خب من تاحالا دیدم دوستاشونو میشناسم اما احتمالا اونجا خونه یکی از دوستاشون میرن که من تاحالا فقط یکبار دیدمشون به من تعارف زدن اگه میخای بیا بریم البته بگم دوتا بچه دارن با صندلی ماشین بچه ها خیلی جایی برای من نمیمونه...البته حدودا یکی دوماه دیگه با دوستام میخایم به همونجا سفر کنیم و اگه بمونم شهر خودمون احتمالا با دوستام بیرون و اینا بریم و اینکه داداشم اینا و دوستاشون اصلا همسن من نیستن اما خب بدم نمیگذره باهاشون.شما جای من بودید میرفتید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
این اوصاف یعنی چون میرن خونه دوستاسون یا چون همسنم نیست؟
ببین اونا نه همسن توئن عزیزم نه حرف خاصی داری باهاشون نه جاشون مناسبه نه حتی جای تو ماشین داری
خیلی سفر سختیه
شما خودتم بعد عید که میگی دعری میری سفر این بهتره
ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝