2777
2789

یکی از آشناهامون تقریبا ۴۰ سالشه و مجرده وضعش عااالیه

فکر کنم تقریبا ۲۰ ۳۰ تا خونه داره هر شهری تونسته برای سرمایه گذاری خونه خریده

قبلا ی بار کلید ی خونشو ازش میخواستیم ۳ تا کلید بهمون داد میگفت نمیدونم کدومشه سه تاشو ببرید😂😐

دیشبم ی کلید از خونه ما دستش بود

رفتم خونشون کلید رو بگیرم ( خواهرش و مامانش هم بودن سوتفاهم نشه🤦🏻‍♀️)

ده دوازده تا کلید و ریموت اورده میگه کدومش مال شماست نمیدونم😐😐😂

کاش ی همچین پولی داشتیم اصلا بگو یادمونم نیاد کدوم کلید مال کدوم خونمونه 🥲😂😂

بهش میگم من جات بودم همه رو قاب میگرفتم میزاشتم دیوار هر روز ک بیدار میشدم نگاش میکردم انرژی میگرفتم😂 بعد اینطوری یادمم نمیرفت کدوم مال کدوم خونست😂

کلی ب حرف من خندید 

والا مگه دروغ میگممم🚶🏻‍♀️😂

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حیف اختلاف سنمون زیاده وگرنه میگفتم اشنامون کنی 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بیشتر ببینید

یه اشنایی بود گفته بود به شوهرش که جلال یعنی چیزی هست که ما دلمون بخواد وتوان خریدنشو نداشته باشیم دوتاشون فوق تخصص بودن .....

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بیشتر ببینید
😂😂 کاش من به همین تعداد ماشین داشتمنمیدونم اخه دختر انقد ماشین باز!😕😎

حالا جالب اینجاست ی ماشین ایرانی درب و داغون داره🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂