2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من...

من کلا کار کار...

قبل زایمان خونه هام ریختم بیرون شستم و تمیز کردم و مواد غذایی سرخ کردم و فریز کردم ..با اینکه دکترا میگفتن زایمان زودراس داری و فلان ..اما اگه ی روز خونم کثیف بود شوهرم اوقاتم تلخ میکرد ..ترجیح میدادم کارکنم ت

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
من...من کلا کار کار...قبل زایمان خونه هام ریختم بیرون شستم و تمیز کردم و مواد غذایی سرخ کردم و فریز ...

توان داشتی؟

من ازین اتاق میرم اون اتاق پاهام قفل میکنه کمرم میگیره سرم گیج میره

من تا ماه اخر هم کار میکردم.مدیر تولید کارخونه بودم و همش سر پا.قبل ده روز  مونده به زایمانم مرخصی گرفتم.همه قالی و پتو ها رو شستم خونه رو حسابی تمیز کردم. و برق انداختم.بچه ام وقتی اومد دنیا کامل گردنش رو می چرخوند،چشماش باز بود،پوسته سر و کثیفی هیچی نداشت،هشت ماهگی هم راه افتاد یکسالگی صحبت می کرد،اینا همش به خاطر این بود که نگرفتم یک گوشه ای بخورم و بخوابم.فعالیت واسه باردار خیای مفیده.متاسفانه توی ما ایرانیا جا افتاده که چون بارداریم فقط بخوریم و بخوابیم

توان داشتی؟من ازین اتاق میرم اون اتاق پاهام قفل میکنه کمرم میگیره سرم گیج میره

نه نداشتم خاهر...بخدا از مجبوری بود..از ماه 4 انقباض داشتم و قرص میخوردم..اما مجبور بودم.

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید
من...من کلا کار کار...قبل زایمان خونه هام ریختم بیرون شستم و تمیز کردم و مواد غذایی سرخ کردم و فریز ...

شما که خیلی کار می کردی و فعال بودی به نظر خودت بعد از زایمان شکمت سریع بر نگشت شکل اولش و وزنت سریع نرمال نشد؟؟

ولش کن بابا. منم تاروز اخرمثل چی کارمیکردم تازه باموتور رفتم زایشگاه

خودت خوبی.توی ایران جا افتاده زن حامله باید بخوره و بخوابه فقط.بعدم می گن بعد از زایمانمون دیگه چاق شدیم و چاق موندیم

شما که خیلی کار می کردی و فعال بودی به نظر خودت بعد از زایمان شکمت سریع بر نگشت شکل اولش و وزنت سریع ...

نه ..من بعد زایمان شکم کامل جمع نشد مثل اولش...

خیلیم چاق نشدم ها...فک کن از اول بارداری تا اخر 12کیلو چاق شدم..

بیشتر ببینید