2777
2789
عنوان

بیاین راجب خودمو پسرخالمه

153 بازدید | 11 پست

اول راجب‌شخصیتش بگم ک راحت تر بتونید نظر بدید از ایناس‌ک خیلی با شخصیته و اصلا‌باهم‌رراحت نیستیم‌یعنی کلا ن اون با من حرف‌میزنه ن من با اون خانواده مادریم‌هممون باهم خیلیییی صمیمی هستیم یه پسر خاله دیگم‌دارن همسن خودمه‌با اون چون از‌بچگی باهم‌بزرگ شدیم خیلی صمیمی‌هستیم و راحتیم ولی خب اون یکی چون ۸...۹ ساال ازم‌بزرگتره صمیمی نشدیم خب حالا اینی ک اصلا با من حرف‌نمیزده جدیدا مثلا من‌راجب یچیزی‌ت جمع‌نظر میدم همون حرف‌منو تکرار میکنه یا یبار پسرخاله کوچیکم ک ۲ سالشه پشه کش دست گرفته بود میخاست بزنه ت سر من این پرید گرفتش🤦‍♀️😂 یا دیشب ب اون پسر خالم ک راحتم باهاش بهش گفتم یچیزی واسم‌بیاد نیاورد‌اون‌بهش گف پاشو ببر براش اروم یجوری ک‌مثلا من نفهمم‌گفت پارساال ازم خاستگاری کردن و من خیلی الکی‌جواب‌منفی دادم تا یکماه کل‌خانواده مادری تیم شده بودن منوراضی کنن چون این پسر‌خالم‌تکه از لحاظ شخصیت مطمعنم دیگ‌مثلش پیدا نمیشه🥲  خب االان من پشیمونم و چون بیشتر این روزا میبینمش احساس میکنم علاقمند شدم بهش یعنی بازم میادجلو؟یعنی با این چیزایی ک گفتم ب من فکر میکنه هنوز؟یا توهم‌زدم🥺🤣

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

به مامانت بگو به خالت بگه😂😂😂

منو خاله هام اینقدر با هم راحتیم

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه ولی یکارایی کن توجهشو جلب کنی ....

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ان شاالله به امید خدا بیاد   خوب روت حساس هست مشخصه

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بیشتر ببینید
به مامانت بگو به خالت بگه😂😂😂منو خاله هام اینقدر با هم راحتیم

ب مامانم‌گفتم پشیمونم جواب منفی دادم بیشتر از این روم نشد😂😂

ماهممم همینطوریم اما الان واسه این قضیه روم‌نمیشه🥲😂

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ان شاالله به امید خدا بیاد خوب روت حساس هست مشخصه

🥲🥲

نمیدونم متوجه منظورم میشی یا نه ولی یکارایی کن توجهشو جلب کنی ....

مثلا چیکار

اخی‌ منم داستانی دقیقا اینطوری داشتم

چیشد اخرشش🥲

ب مامانم‌گفتم پشیمونم جواب منفی دادم بیشتر از این روم نشد😂😂ماهممم همینطوریم اما الان واسه این قضیه ...

پس خودت دست به کار شو نخ بده😂😂

گاهی می‌خندیم یه یاد روزهایی که گریه میکردیم و گاهی گریه میکنیم به یاد روزهایی که می‌خندیدیم  🫂🦋    
ب مامانم‌گفتم پشیمونم جواب منفی دادم بیشتر از این روم نشد😂😂ماهممم همینطوریم اما الان واسه این قضیه ...

نگو پشیمونم بگو اون موقع به پختگی برای شروع رابطه نرسیده بودم 😂