2777
2789
عنوان

اگه تحصیلات دختر بالاتر از پسر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 62 پست
تا یک مقطع مشکلی نیست مثلا کارشناسی ارشد با کارشناسییا دکترا با کارشناسی ارشد، ولی اینکه مثلا خانم ت ...

اخه مشکل اینه اقا تقریبا دانشگاه نرفته . فراگیر لیسانس گرفته تو یه رشته بدون کنکور و البته هم به کارش نمیاد اصلا مدرکش چون با شغلش مرتبط نیست. در عوض از نوجوانی کار کرده ولی الان خیلی بیشتر از همسناش تجربه و مهارت داره

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

بستگی به شعور طرفین داره

من یکی از طرفینو تضمین میکنم با شعوره😂

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فوق لیسانس دارم شوهرم دیپلم تا الان که اختلاف نداشتیم البته بعضیا فکر میکنن چون مدرک تحصیلی دارن مردم همه دور از جون گاون فقط خودشون آدمن در اینصورت اختلاف پیش میاد

شعور و شخصیت طرفین مهم تره 

و دوم اینکه علایق و وقت گذرانی طرفین باید دید چطوره ،فرضا اگه یکی از طرفین خیلی اهل مطالعه و کتاب باشه و ترجیح بده ساعت های طولانی تو این حالت مشغول باشه طرف مقابلش این شکلی نباشه احتمال داره دچار مشکل بشن، که البته بازم برمیگرده به نکته اول 

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
اخه مشکل اینه اقا تقریبا دانشگاه نرفته . فراگیر لیسانس گرفته تو یه رشته بدون کنکور و البته هم به کار ...

یه واقعیتی رو باید پذیرفت آدم هایی که دانشگاه نرفتن و تو محیط های اداری هم کار نمیکنن همه چیزشون با حالت عکسشون فرق داره : طرز صحبت کردن، مدل لباس پوشیدن، افکار و ...

خودت به مرور متوجه خواهی شد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
ببین کلا چه دختر چه پسر باید در یک سطح باشن

حالا اینجوری هم کم پیش میاد همه ملاک ها رو داشته باشه . از نظر فرهنگ و معنویات هم باید به هم بخورن که دیگه سخت پیش میاد 

یه واقعیتی رو باید پذیرفت آدم هایی که دانشگاه نرفتن و تو محیط های اداری هم کار نمیکنن همه چیزشون با ...

تا حدودی میفهمم چیزی رو که میگین . همین هم نگرانم میکنه . اصلا اینکه طرف بعدا با ساعات طولانی کار کردن همسرش کنار میاد یا نه ؟ چون تو این محیط ها نبوده ولی خب با ادب، با فرهنگ ، و سر به زیره  نمیدونم این اخلاقیات تا حدودی جبران میکنه اختلاف رو یا نه

مرده انقد زد تو سرش که زنه مجبور شد استعفای کامل بده و کار نکنهقبلش به واسطه تحصیلش و موقعیت شغلی خو ...

کاملا درسته 🙏

تا حدودی میفهمم چیزی رو که میگین . همین هم نگرانم میکنه . اصلا اینکه طرف بعدا با ساعات طولانی کار کر ...

در خصوص موردی که شما گفتی یاد یکی از همکارا افتادم بعد از یه مدتی که با ما همکار بود ازدواج کرد همسرش شغلش آزاد بود این بنده خدا میگفت تا دیروقت منتظر میشه تا ایشون بیاد و شام بخورن به خاطر همین همیشه تو محل کار کسل و خواب الود بود طوری که کم کم داشت صدای بقیه درمیومد بعد از مدتی ایشون اومد استعفا داد

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بیشتر ببینید
واقعا برام سوالهمثلا لیسانس با فوق لیسانس فرقش تو چیه؟از چ نظر موجب رشدتون میشه فوق لیسانس ک مهمه بر ...

بحث سواد بیشتر نیست . خب هر کدوم از این ها اختلاف هستن . به قول دوستان چه بسا ادمایی با تحصیل پایین تر که خیلی با فرهنگ تر و با ادب ترن از یه فرد با تحصیلات بالاتر اینا انسانیت رو مشخص نمیکنن . ولی خب همینجاهم نوشتن که سر این قضیه جدا شدن بعضیا

سینگل موندم دیگه خواهر😂😂😂چی میخواست بدتر سرم بیاد

می تووک🤣🤣

چندسالته

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خودم 

لزوما نه 

ولی خیلی مهم اینه که فاصله شون زیاد نباشه

مثلا من دکتری دارم 

میخواستم همسرم تجربه تحصیلات تکمیلی داشته باشن

دیگه دکتری یا فوق برام مهم نبود

اونم بخاطر داشتن تجربه مشترک و ادبیات مشترک بود

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید
خودم لزوما نه ولی خیلی مهم اینه که فاصله شون زیاد نباشهمثلا من دکتری دارم میخواستم همسرم تجربه تحصیل ...

منم منظورم همین ادبیات مشترکه ولی بعضیا میگن نه زن منت میزاره و فلان . بحث این نیست واقعا. یه خانم وکیلی تاپیک پر بازدید داشت کاربریشو نگاه کردم با همسرش هم کفو ان . هم لحن خودش چقدر با ادبانه و قشنگه هم همسرش چقدر با فرهنگه و هواشو داره حتی اختلاف هم داشته باشن همدیگه رو میفهمن . مثلا بچشون تو مهد زخمی شده بود همسرش گفته پیش منم بود ممکن بود بشه پس خودتو سرزنش نکن . در عوض تو اشنای نزدیک داریم مرد سر یه سوختگی جزئی که دیگه ردی ازش نمونده سال ها سرکوفت میزنه به زن