2777
2789

از مسافرت برگشتیم دیشب سرکار بود 

من قرار بود برم شب خونه مامانم اینا 

نیم ساعت زودتر در اومد بدو بدو رفت خونه مامانش اونارو ببینه چرا چون من قرار بود ببینم خانوادمو

بعد من سوغاتی های مامانم و برداشتم بردم دادم 

معلوم نیس کی اومده سوغاتی های مامانشو برداشته بدو بدو برده داده انگار مسابقه اس چون من زود دادم باید اونم بده 

شب قرار بود بریم دیگه خونشون میگفتم باهم ببریم

خیلی حرص میخورم خاله زنکه

خب که چی مثلا ؟!«»

به نظرم حساس شدی عزیزم . 

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید تقصیر خودش نیست.مادرشوهر من اینطوریه که بدش میاد از اینکه مثلا ما اول بریم خونه مامانم بعد بریم خونشون.حیلی چیزا رو مجبوریم ازش مخفی کنیم.کلا از خونواده عروس خوشش نمیاد.دیگه عادت کردیم مخفی کاری بکنیم

خوشم نمیاد خودشو هلاک خانوادش کنه خوشم نمیاد

❤️‍🩹💔

خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹  ⚖️وکیل پایه یک دادگستری⚖️                                             

بیشتر ببینید