2777
2789
عنوان

چرا میگن دکتر و آرایشگر هم سطح نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 85 پست

چون یکی تحصیلات داره اون یکی نداره 

شما هر طرفو نگاه کنی هزار تا آرایشگر میبینی کاملا اشباع شده و مهارتیه که خیلی راحت میشه دورشو ببینی مدرک بگیری نیاز به هوش خاصی نداره ولی چند درصد میتونن پزشکی قبول بشن و آزمون های سخت شو پاس بشن؟ بعد اصلا محیط اونا علمیه پرستیژش کاملا فرق داره با آرایشگاه که متاسفانه همه جور آدمی پیدا میشه

آرایشگر خوب هم ما تا حالا ندیدیم اگه تظاهر میکنند خوش اخلاقن به خاطر کندن پوله 

و اینکه معمولا من ندیدم دخترایی از خانواده پولدار و خیلی مرفه برن سراغ اینجور کارهای فنی معمولا از یه قشری به پایین تر خیلی عاشق آرایشگری اند 

به کسی برنخوره خواستم صادقانه بگم

فقط یکی که توی محرومیت شدید مالی بوده فکر می کنه درامد پرستیژ میاره، اول که هیچوقت درامد ارایشگر به پای پزشک نمیرسه توی ایران، ثانیا پرستیژ به ارزش آفرینیه، حالا ارزشی که پزشک ایجاد می کنه کجا ارزشی که ارایشگر ایجاد می کنه کجا، میخوای یه کار بهت بگم که درامدش از این دو تا هم بیشتر؟ کار جمع آوری ضایعاتی فلزات، چندتاتون حاضرید برید انجام بدید؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چرا مقایسه نیست...میکاپ کاری ک تحصیلات عالیه داره و تونسته با هنرش خودشو بکشه بالا خیلی خیلی سطحس با ...

😂😂😂خودتون خندتون نمیگیره ازاین مقایسه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
بیشتر ببینید
تعریف آدما از "ارزش اجتماعی" با هم فرق داره

ارزش اجتماعی رو چی تعیین میکنه؟؟؟؟؟ 

شغل یا پول یا جایگاه اجتماعی یا نام خانوادگی؟؟؟؟ 

نه هیچ کدوم 

ففقط و فقط انسانیت و شخصیت و شعور

من اگه ادم شعور وشخصیت نداشته باشه 

ازپولو کلاس به خداهم رسیده باشه پاشو میگیرم میکشمش پایین 

شغل مهم نیس 

اصلا 

کاربری دست دونفره....🌹دوتا خانـــووووم😌یکی مشغول خونه داری وبزرگ کردن دخترقشنگش ماه🌙لین ؛اون یکی مجرد وسرگرم دخترونگیاش🍁

بحث ارزش کاری هست که انجام میدن

پزشک جان انسان رو نجات میده ولی آرایشگر... 

اگه هردو رو از لحاظ تحصیلات و درآمد و شخصیت یکسان در نظر بگیری بازم میبینی که پزشک احترام بیشتری توی جامعه دریافت میکنه 

جایگاه اجتماعی دکترو باارایشگر یکی میدونی 

هر ننه قمری میتونه ارایشگر بشه اما ایا هر ننه قمری میتونه دکتر بشه 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

[QUOTE=376445818]مگه همه چی پوله !!! دکتره پدرش دراومده درس خونده باصدتا استادو انسانهای تحصیل کرده نشست وبرخواست کر ...[/QUOTEبرخاست درسته نه برخواست

اگه اونقد بدبختی که از گرفتن غلط املایی  ناراحت میشی بهت میگم اینقد ناراحت شو تا بترکی احمق، اونقد که مغز فاسدت پخش شه وسط سایت 🦍 نگارش فارسی توسط کاربرای دنیای مجازی در حال متلاشی شدنه  نجات هرکلمه مثل نجات یه انسانه افراد اگاه اگه اقدامی نکنید فرهنگ این کشور فاسد میشه.... تقریبا هیج پاسخی رو نگاه نمیکنم فقط نظرم رو مینویسم و عبور میکنم... 

بیشتر ببینید

ما یه همسایه داریم ضایعات آهن که نان خشکه ها جمع میکنن رو می‌خره میفروشه اتفاقا خیلی هم پولداره الان چون پولداره با دکتر یکیه 😐حتی یه لیسانس هم با دیپلم فرق دارن از نظر من

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

فقط یکی که توی محرومیت شدید مالی بوده فکر می کنه درامد پرستیژ میاره، اول که هیچوقت درامد ارایشگر به ...

درآند آرایشگر خیلی موقع ها بیشتره ها عزیزم

آرایشگر لاین مو میتونه تا ۱۰۰ میلیون وبه بالا درآمد داشته باشه

اما متوسط حقوق پزشک عمومی متاسفانه ۱۵تا ۲۰ تومنه

چون همه چیز پول نیست.

جایگاه اجتماعی و پرستیژ یه دکتر با آرایشگر به هیچ وجه قابل قیاس نیست.هیچکس از بی آرایشگر بودن نمرده ولی اگه دکتر از جامعه حذف شه جون آدم به خطر میفته

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️