2777
2789
عنوان

دندونم کامل شکست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ایمپلنت کردم یه دندونم رو، واقعا راضیم، نگران نباش

سلام

من بچگی زمین خوردم و دندون جلوییم شکست

دندون دائمی 

و خیلی ناراحت شدم...سال ها میگذره ازش

تاج دندونم شکست یعنی میشه گفت نصف دندونم شکست

دندون پزشک برام درستش کرد و موادی گذاشت اونجا که همرنگ دندون خودمه

ارزششو داره دندونمو بکشم و برم ایمپیلنت کنم؟یا دندون خود ادم بهتره؟چون خیلیا میگن یه ذره باشه ولی دندون خود ادم باشه

به همین خاطر

سلاممن بچگی زمین خوردم و دندون جلوییم شکستدندون دائمی و خیلی ناراحت شدم...سال ها میگذره ازشتاج دندون ...

سلام عزیزم،  اگر سالمه و معلوم نیست که شکسته اصلا نکش، واقعا دندون خود آدم خب خیلی بهتره، چون حساب کن باید یدور درد کشیدن رو تحمل کنی، یدور درد کاشتن پین رو، بعد اونم یکم طول میکشه تا تاج رو برات قالب بگیرن، دردسرش زیاده و اگر واقعا مجبور باشی به اون دردسر میارزه در غیر اینصورت نه نمیارزه

عزیزم تاپیکتوقفل کردی .گلی هروقت شب اومد خودتوبزن به خواب یا خودتوبزن به مریضی🥲فقط خودتونزاری جلودستش خدای نکرده ب شکمت لگدی چیزی بزنه

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

عزیزم تاپیکتوقفل کردی .گلی هروقت شب اومد خودتوبزن به خواب یا خودتوبزن به مریضی🥲فقط خودتونزاری جلودس ...

مجبور شدم دوستان خیلی حرفهاشون آزارم داد اصلا درک حالیشون نیست فقط میخوان ادای همه چیز دانها رو دربیارن،هر شب همینکار میکنم ولی بیدارم میکنه تا اذیتم کنه 

مجبور شدم دوستان خیلی حرفهاشون آزارم داد اصلا درک حالیشون نیست فقط میخوان ادای همه چیز دانها رو دربی ...

اونارو بیخیال چون سیرن ازگرسنه خبرندارن مواظب خودتونینیت باش منم خیلی دلم بچه میخواد البته من مطلقم😔کسیم منونمیگیره میخوام برم شیرخوارگاه ببینم نینی بهم میدن🥺

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

مجبور شدم دوستان خیلی حرفهاشون آزارم داد اصلا درک حالیشون نیست فقط میخوان ادای همه چیز دانها رو دربی ...

😐😐بگو مرد منممممم زنت ابی چیزی بده بهش بخوره بگو من حاملم حساسم ازخدابترسسسسسسسس..😐ی چیزی میگمت ناراحت نشی بیا بترسونش😐😐ی قطره بتادینی چیزی  بنداز رو شلوارت بگو نگاچیکارم کردی خونه این تا بیفته به هول و ولا😐تنهاااا راهش همینخ

😐😐بگو مرد منممممم زنت ابی چیزی بده بهش بخوره بگو من حاملم حساسم ازخدابترسسسسسسسس..😐ی چیزی میگمت ن ...

گه جلوش پر پر بزنم این درست بشو نیست فقط به فکر لذت خودسه

گه جلوش پر پر بزنم این درست بشو نیست فقط به فکر لذت خودسه

نه نه وقتی بخودش بیاد واقعاحالش بد میشه وحداقل یکم مراعاتت میکنه

😐😐بگو مرد منممممم زنت ابی چیزی بده بهش بخوره بگو من حاملم حساسم ازخدابترسسسسسسسس..😐ی چیزی میگمت ن ...

برای آبجی کوچولوت فاتحه فرستادم اون الان یه فرشته آسمونیه،برای بچه شیرخوارگاه هم خیلی باید بری و بیای حنی شنیدم که باید یه چیزی به اسمشون بزنی،فقط باید بگی یه بچه سالم میخوام