2777
2789

۵ تا عمه دارم 

به حدی من و داداشامو دوست دارن که حد نداره 

از وقتی میایم خونشون همش میگن چیزی لازم نداری گشنت نیست دلت چیزی نمیخواد 

جات راحته جاییت درد نمیکنه از لحاظ پذیرایی و بقیه چیزا ام حرف ندارن وقتی میخوایم بریم از خونه هاشون با زور و التماس باید بریم حتی شوهر عمه هامم اینجوری آن هم خودشون هم بچه هاشون خیلی دور آدم می‌گردن 

حالا دوستم از عمش نفرت داره 

مگه میشه 

حالا من ۹۰ درصد خاله دایی هام اینجوری آن اما عمه هام خیلیییی بشدت محبت دارن به آدما

عمه های شما چطورن🥲

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم بد ازتون دور چ عمه های با شخصیتی

فدات شم 

خیلی خانم ان الانم خونه یکیشون هستیم 

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

اره میشه همونطور ک میگی حاله هات اینجوری آن

عمه های اونم اینطورن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

دور مامانت هم میگردن یا نه 😂

برخوردشون با مامانت مهمه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دور مامانت هم میگردن یا نه 😂برخوردشون با مامانت مهمه

اره با مامانم خیلی خوبن 

کلا میدونی چیه مهربونن خیلی 

اره میشه همونطور ک میگی حاله هات اینجوری آنعمه های اونم اینطورن

خاله هام چجوری ان؟

عمه های من حتی تو خونه خودمونم دوست ندارن ما راحت باشیم یا مثلاخوراکی بخوریم چه برسه به خونه خودشون ...

🥲🥲