2777
2789
عنوان

کاربر دروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست
وای یه نفر دیشب تاپیک زده بود میگفت خواستگار جراح با ۲۶ سال سن داره 😂😂😂😂 چند ماه پیش هم میگفت خو ...

بابا اینجا طلافروش ودندونپزشک وبقول شما جراح خواستگارشونه ما چرا پیدا نمیکنیم پس 😂

وای یه نفر دیشب تاپیک زده بود میگفت خواستگار جراح با ۲۶ سال سن داره 😂😂😂😂 چند ماه پیش هم میگفت خو ...

😂😂😂 یکیم بود میگفت شوهرش با منیشی کارخونش بهش خیانت کرده چجوری مهریشو بزاره اجرا تاپیکای قبلیش این بود چرا خاستگار ندارم چرا دماغم گندس جوش بلوغا کی میرن😂😂😂😂

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابا اینجا طلافروش ودندونپزشک وبقول شما جراح خواستگارشونه ما چرا پیدا نمیکنیم پس 😂

بعد که دروغشون مشخص میشه میگن کاربری دست ۱۰ نفره

درصورتی که من از لحن نوشتار کاملا میتونم متوجه بشم کاربری دست یک نفره یا چند نفر

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید

یکیم هست تاپیک میزنه پاک میکنه هردفعه یه دروغ خنده دار میگه یه بار میگه مجردم یه بار میگه نامزدم یه بار پذیرش دانشگاه گرفته یه جوری تو توهماتش غرقه که خودشم باورش شده 

پارسالم با یه کاربری که شاید بشناسین  تو سایت بود و میگفت من اجاره خونه ی چندتا کاربر نینی سایتو میدم تاجرم

بعدها کاشف به عمل اومد نزول خور بوده 😂

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال