2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 244470 بازدید | 961 پست
ببین مهریه لازمه ولی هر چیزی حد تعادل خوبهنه خیلی کم ن خیلی زیادمن بودم جای اسی فقط یا خونه یا سکه ر ...

بله درست میفرمایید 

نه باید سخت گرفت که بیچاره خفه شه

نه باید آسون گرفت که به شک بیفته بگه پس داریم التماسشو میکنیم

تعادل خوبه

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گفتش بیا بیرون همو ببینیم خانوادم نمیزارن چیکار کنم ب نظرتون

ولله با خانواده ت حرف بزن

بگو سنم کم نیست یکم کوتاه بیاین

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...

بیشتر ببینید
وااای چه قدر دنبالت گشتم پیدات نکردم الانم اتفاقی دیدمت😂😂😂خدا حفظش کنه😍❤️خداروشکر نگران مادرت بو ...

قربونت عزیزم ،خدا شماروهم حفظ کنه عزیزذلم ،ممنون به یادمون بودی مهربونم ،اره چون میبینم شوهرشم داره اذیت میشه و به خاطر زندگی خودشم شده داریم میفرستیمش❤️🫂😘

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من اول گفتم رسم نداریم نگو برا زنداداشش۴تیکه انداختن اینم رفت ی انگشتر گرون برام خرید بعد ک باباش با ...

والا حق داشته

همینکه تو این دوره زمونه ۱۱۴ تا مهر کرده و سههه دونگ خونه واقعا باید کلاهتو مینداختی هوا.

چه خبره چرا خودتو با زنداداشش مقایسه کردی و پدرت باز طمع کرده!

من بهش حق میدم کنسل کرده باشه.

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

بعدشم من به جنسیتشون کاری ندارم یکیشون . از فار روشنفکری خوشم نمیاد. خب راست میگه شب احیا شب شهادت ع ...

درست میگید اینهمه خشونت لازم نبود میتونستن بگن خاستگاری شب شهادت نیست و چند روز دیگه هست

من شکوفایی گل های امیدم را در رویاها میبینم... و ندایی که به من می‌گوید......گرچه شب تاریک است.... دل قوی دار که سحر نزدیک است

عشق من کاری به بقیه ندارم ولی بیا منطقی فکر کنیم 

اول اینکه چرا باید همچین کاری کنه ؟ بعدم اون باید دنبال شما باشه 

سوما وقتی پدرش قبول کرده یعنی آنچنان مشکل مالی نبوده 

به جای ناراحتی برو خداتو شکر کن که شناختی پس فردا با یکسری شرایط جدا بشی خوبه؟

مجرد بودن واقعا بد نیست از اینکه کل زندگیت فقط بزنی تو سرت بگی غلط کردم 

یکم منطقی فکر کن 

درست میگید اینهمه خشونت لازم نبود میتونستن بگن خاستگاری شب شهادت نیست و چند روز دیگه هست

طرف خیلی تند برخورد کرد. میدونین یه جریانی تو ایران ایجاد شده که چهار تا جمله قشنگ بلد شده فکر میکنه روشنفکره . اینقد تو محیط دانشگاه دیدم دیگه حسش نمیاد بحث کنم تا قانع کنم به سبک خودشون بهشون حمله میکنم

اون می خوادتولی واقعا زیاد نوشتین درسته مهریه خوبهولی عملا شما حدود ۲۰ میلیارد میخواییندیه نیم میلیا ...

اره والا همین بخدا تواون شرایط سخت خیلی واسه خانواده فشارمیذاری انگشتر کوچیده حالا بگذریم100 میکنه کم

دیگه سه دانگ خونه و... خیلیه

AGIKAY