2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245738 بازدید | 961 پست
۱۱۴تا زیاده؟!مهریه های ما ۳۰۰_۴۰۰تاسکالا هم ۴_۵تا داماد میخره

سکه شده ۱۰۰ تومن شما حساب کن ببین چند میلیارد میشه . خیلی زیاد هست

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
خدایی چخبره ۱۱۴تا سکه کمکم به این نتیجه دارم میرسم که دخترای ایرانی امروزی برای ازدواج گرون ترینن ال ...

با حساب کتاب شما  مهریه یک سکه باشه خوبه ؟

بعدا هم پسر تنوع طلب و بی مسئولیت از آب دراومد احیانا راحت یک سکه رو پرت کنه جلوی دختر بگه بفرمایید !!!!!!

مهریه ای که نه بازدارنده باشه نه بعدا پشتوانه باشه نه ارزش مادی داشته باشه به چه دردی میخوره اصلا ؟

ضمن اینکه نظرم مهریه خیلی سنگین هم نیست ولی نه دیگه در لین حد !!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سکه شده ۱۰۰ تومن شما حساب کن ببین چند میلیارد میشه . خیلی زیاد هست

زنداداش پسره پارسال عقد کرده سکش ۱۱۴تاس

قبلا هم پول ارزش داشت مردم نداشتن ب چشمشون زیاد بود ده سال دیگه هم به قیمت سکه الان میخندیم انقد که تورم بیداد میکنه تو این مملکت

داماد خودش باید این شعورو داشته باشه ک فرق نزارن بین زنش و زنداداشش

زنداداش پسره پارسال عقد کرده سکش ۱۱۴تاسقبلا هم پول ارزش داشت مردم نداشتن ب چشمشون زیاد بود ده سال دی ...

کدوم ارزش پول؟ مردها دارن زیر فشار اقتصادی نابود میشن . شما الان همسرت ۳۰۰ تا سکه مهرت رو میتوند یه جا بده؟ حتی ماهی یکی هم قطعا نمیتوند بده . خدایی زیاده پول مراسم عروسی، عقد  ، آرایشگاه ، تالار ،تهیه خونه و ماشین ، طلا ،اونم با این گرونی، مهریه به علاوه سه دنگ خونه به علاوه ۴ تیکه بزرگ و گرون شما خودت بودی میتونستی بدی؟ تازه بحث جهیزیه که میشه همه میگن دارد لطف میکند . منم بودم با این اوضاع خراب اقتصادی جا میزدم

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
اره بعضی ها هم دوست دارن مهریه هم وزن دختر طلا مهر میکنن کلا تو اطرافیان ما مهریه سنگین رسمه دختر هم ...

هم وزن دختر طلا ؟ یعنی دختره 70کیلو باشه 70کیلو طلا؟ 😑😐😶 بعد اگر بالای 70باشه چی 80، 85کیلو

70کیلو طلا 😅😂

آره ترسیده و دودل شد

حق داشته .مخصوصا تو این گرونی خونه .سه دانگ به نام زدن معقول نیست .

ببخشید من از اون موقع که تو نی نی سایت می بینم دخترا برا هر مشکلی سریع پیشنهاد طلاق میدن .و از کاه کوه میسازن با خودم میگم به اینجور افراد هر هزینه ای کنی ریسکه و زندگی رو به هر بهانه ای میبرن رو هوا!!!!!!!!

مورد داشتیم دو روزه وارد زندگی پسر شده میگه دوست ندارم مادر و خواهرش بهش محبت کنن .دوست دارم فقط مال من باشه .رو مخش کار کنم بریم شهر دور !!!!!!

فکر کن ی پسر از بچگی بزرگ کنی اونم پسر با اون همه شیطنت و آزار و اذیت .بعد به ثمر برسونی و زندگیتو بریزی به پاش بعد ی دختر  خودشیفته و وابسته و  خودخواه بخواد حذفت کنه .

حالا این بهترین حالته .بعضیاشون که متزلزل و بی فکرن مهریه و خونه و زندگی رو می گیرن و میرن .

اسی کلا اگه میخوای نظر پسرو جلب کنی اول کار زیاد چیزی نخواه نونت که چسبید به تنور میتونی یواش یواش خواسته هاتو بگی نه اینکه اول کار درخواست کنی ازش البته درخواست زیاد منظورنه

من اول گفتم رسم نداریم نگو برا زنداداشش۴تیکه انداختن اینم رفت ی انگشتر گرون برام خرید بعد ک باباش با ...

شما باید با پدرت هماهنگ میکردی.الانم گریه نداره اگه شد خوشحال میشیم نشد حکمتی توش هست.چیزی رو به اجبار از خدا نخواه.

در مورد چیزهایی که صحبت کردی باید با پدرت هماهنگ میکردی.چون اینجور مواقع میگن هرچی برای عروس اولت کردی برای دومی هم بکنید که یه وقت فرقی بین عروسها نباشه که بعدها تو زندگیشون مشکلی پیش بیاد سر حسادت و این چیزا.

الآنم با مادرت صحبت کن با پدرت اگه راحت‌تری اونها چون طرف مقابل رو دیدن بهتر میتونن نظر بدن

کدوم ارزش پول؟ مردها دارن زیر فشار اقتصادی نابود میشن . شما الان همسرت ۳۰۰ تا سکه مهرت رو میتوند یه ...

کدوم قانون مهریه رو یجا گفته بده ک این مردا بخوان یجا بدن؟!عزیزم نمیتونن زن نگیرن دختر مردم گشنه خونه پدرش نیست ک بیاد خونه این اقا وظیفه خونه شام ناهار تمیزی و......خیلی از خانوما هم شاغل هستن خودشون و پولشون وسط زندگی هست....

پس بیان ۴تا سکه مهریه کنن نه که خیلی لیاقت دارن این مردا اکثرا هول و ......خیلی راحت بدون اینکه به دردسری بیوفتن دختره بیچاره رو بیرون کنن....هرچند ک زنی ب این مرحله برسه جونشو میگیره و بدون یه سکه حتی میره....پدر دختر جهیزیه میخره ۴سال دیگه همون وسایل فرسوده و کهنه و از قیمت میوفته ....ولی مردی ک خونه میخره به نام خودشه منتی روی دختر مردم نیست.....

بنظر من مهریه باید ۶دنگ خانه باشه سکه هم نبود مهم نیست

به نظر من بحثی نبوده که حل نشه. فوقش میومد صحبت می‌کردید. من واقعا واقعا جای شما باشم جوابم منفی میشه و میکشم کنار، کسی که سریع اسم نیامدن بیاره به جورایی از اول محکم نبوده. از طرفی میگی ماشین سنگین داره پس وضعش هم خوبه . 

کاری که توش نه بیاد را انجام نده

منم مشکلم همبنه این تو زندگب هم قراره همبنجوری کنه

ببخشید ولی تو بالا پایین زندگی هم قطعا مثل الان عاقلانه رفتار خواهد کرد .بشینید به قبح رفتار خانوادتون فکر کنید و راه حل پیدا کنید برای حل مسئله .

نمیگم عزت نفستون رو زیر پا بگذارید و اصرار کنیدا.

ولی بگذارید متوجه بشه طرف اونید و حق رو بهش می دید .

بگید به نظر منم شما اینجوری خیلی تو فشار میفتی .و پدرم زیاده روی کرده .بگذارید شما رو امن ببینه .

خواستگاریت سر مقایسه با جاری بهم خورده 

یعنی چی هر چی واسه اون کردین چه ربطی داره اخه؟؟؟؟؟؟؟ شاید مهریه جاریت ۱٠٠٠٠ سکه باشه

من الان جاریم خیلی مهریه ش بالاتر از منه چون اون قدیم تر بوده و ارزش و پول سکه هم کمتر بوده من نباید انتظار داشته باشم که الان رو با اون موقع مقایسه کنن که 

جاری زندگیش جداست... 

از اول این همه مقایسه و مثل هم بودن با جاری واقعا این بلاها رو هم سر ادم میاره 

حالا تجربه کسب کن برای خواستگار بعدیت

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید