2777
2789
عنوان

ماجرای دعوای دیشب منو نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 61 پست

اینا که میگن بچه ای رو ولش کن . مردی که هنوز عقدت نکرده نازتو نمی‌کشه دیگه هیییچوقتتتت تو زندگی انتظار محبت ازش نداشته باش. یا اینجوری قبولش کن که  این مرد قرار نیست بهت محبت و توجه کنه تو هم مثل این زنا خودکفا باشی و تشنه محبت شوهرت نباشی

خلاصه الان بهت بگه خیلیییی بهت لطف کرده هم شناسنامه خراب نمیشه هم خاطرات از عقد و... هم بحث بکارت  و هم اگه بیشتر پیش بره بعد  بچه .بعد بگه آره از اولم زیاد ازت خوشم نیومد . بنظرم واضحه اونجوری که باید به دلش ننشستی . که کاملا سلیقه آیه دیگه یکی ممکنه زشت تر باشه حتی ولی به دل یکی خیلی میشینه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولمون کن بابافوبیااابا پیام دادن ی نفر نترسه؟چ فرقی داره در هر صورت تنهاستیکم بزرگ شین تروخدا

اتفاقا من خیلی وقتا میترسدم دقیقاااا با شوهرم چت میکردم آرامش کامل می‌گرفتم چون حواست پرت میشه