2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

ببین وقتی ادم عصبیه یه جوری انگار ب ته کار رسیده از همه چی ناامید میشه مثلا میگه ولم کن بزار بمیرم راحت شم 

یا خودشو نفرین میکنه یا مقابلشو نفرین میکنه 

یجورایی دیگ میخواد همه چیو رها کنه از اون حال دربیاد ...

حتی ماماناهم تو حال عصبی چ حرفایی ب بچشون میزنن ک ابدا واقعی نیست ...

عزیزم اصلا بدل نگیر هم دوستت داره هم تا ابد کنارته 

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

بیشتر ببینید

خیلی ها بعد از نامزدی واقعا پشیمون میشن یهویی میبینن آدم مسؤلیت پذیری نیستن واز روی  هوا وهوس میخواستن زن بگیرن 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
بیشتر ببینید

بیخی بابا شوهر منم همیشه وسط دعوا میگه دوست ندارم،  غلط کردم باهات ازدواج کردم ولی بعدش میگه ببخشید عصبی بودم نفهمیدم چی گفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‍'تُـᥫ᭡ـو‌هَمانی‌که‌ #بَرایم‌ هَمه‌ای🔗💙⟅•°️️