2777
2789
عنوان

بازم توی تله جاریم گیر افتادم

886 بازدید | 46 پست

جاریم خیلی مرموز و دو بهم زنه 

من اوایل چند تا باگ حسابی دادم مثلا

یبار وسایلاشو شهر ما جا گذاشت گفت برام تیپاکس کن من تیپاکس کردم گفت کارت بده بزنم گفتم قابلی نداره 

دیگه اصرار نکردو فوری گفت وای تو چه مهربونی خواهرشوهر با اینکه کارمنده جونش درمیاد خرجی برا کسی کنه

گفتم خوب کارمنده دیگه شایدقسط داره

رفت گفت فلانی گفته فلانی با اینکه کارمنده جونش در میاد خرجی بکنه!

بدی قوم شوهرمم  اینه که اصلا گله هم نمیکنن یا رو برویی 

.فقط اخم و تخم میکنن بعدها مادر شوهرم گفت اینجور شده

دیگه کلا پیشش نمینشستم و زنگ میزد بعد سلام یه بهونه میاوردمو سریع قطع میکردم

حالا از تهران اومدن شهر ما 

مادر شوهر ماهم دعوت کرده ناهارا میریم شام ها برمیگردیم  خونه خودمون

اینا تا جمعه اینجان😭

دیگه باز شروع کرد پز دادن که این شیرینی هارو خریدم پونصد تا حالا خوردی ازینا😵 گفتم خوردم ولی خودم میپزم چیز خاصیم نبود کیک هویج گردو بود ...

بعد کلی از لباس و ارایشگاه و ناخن کارشو  ... پز داد که ازین برندا تو تا حالا دیدی ؟؟؟؟ من فقط گفتم مبارکت باشه خیلی عالیه

دیگه گفت فلانی(پسر خوار شوهر) میخواد بره المان  (ویزای دانشجویی گرفته پنجم بلیط داره)چی میخواین بدین

من اشتباه کردم گفتم ۵۰ یورو چنج کردیم! 

ای وای ...

گفت مگه مادرش برا ازدواجت فرش ۱۲ متری ابریشم نداد 🙄 حالا شما همینو فقط میخواین بدین😤

گفتم نه کی گفته...

گفت شنیدم پس چی دادن  بهت؟ گفتم یه پارسیان یه گرمی تو محضر!

حالا میدونم داستان میسازه به نطرتون چجوری جمعش کنم...

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تاپیکت تخیلیه؟همش قابل قبول بود تا رسیدی به فرشفرش ۱۲متری ابریشم قیمتش میلیاردیه همچین کادویی قابل ب ...

تاپیک تخیلی چی خوب نداده

اون مخصوصا به نظرم اینو گفت که من بگم‌ندادن و یه حرفی درست بکنه 

اونا فقط یه سکه پارسیان یه گرمی تو محضر دادن و تمام جشن عروسیم نداشتیم کلا چون ازدواج دومم بود...

تاپیک تخیلی چی خوب نداده اون مخصوصا به نظرم اینو گفت که من بگم‌ندادن و یه حرفی درست بکنه اونا فقط یه ...

اگه تاپیکت راسته همینا رو زودتر خودت به مادرشوهرت بگو

چون تو نگی قطعا اون بازم می‌ره میگه و تو رو مقصر می‌کنه

بگو دفعه پیش که حرف خودش رو از زبون من گفت من اینبار احساس خطر کردم 

از این به بعد هم حتی جواب سلامش رو نده بذار بفهمه دور از حضور احمق نیستی

ولش کن ادم خاله زنک خودشو رو میکنه تو هم فقط خودتو بکش کنار باهاشم حرف نزن

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹سه تیرکه یا سترکه یا سه ترکه وسیله ای بوده شبیه به دکمه آبی رنگ (چشم زخم) و به لباس ها سنجاق میکردند تا فرد از چشم زخم دور شود و هنگام سنجاق کردن این مهره شعر صلی علی سه ترکه چشم حسود بترکه را تکرار میکردند.   خوشت اومد برای سلامت خودم و بچه هام صلوات بفرست

بیشتر ببینید
باهاش رسمی باش .منم عین همین دارم

والله اصلا باهاش صحبت نمیکردما نمیدونم چجوری چنین سوتی دادم 

میترسم به خوار شوهرم خودم‌حرف بندازم بدتر بدتر بشه

شوهرم‌گفت ... هر چی بهم بزنی بدتر بوش درمیاد ! بیخیال شو گند زدی

والله اصلا باهاش صحبت نمیکردما نمیدونم چجوری چنین سوتی دادم میترسم به خوار شوهرم خودم‌حرف بندازم بدت ...

به مادرشوهر بگو نه خواهر شوهر

به مادرشوهرت بگو اگر صلاح دونستید خودت به. خواهر شوهرم هم جریان رو بگو

یه کلمه دیگه با جاریت هرگز صحبت نکن حتی سلام 

نگی مثل دفعه قبل قطعا اون خودش میگه البته به نفع خودش

بنظرم هرجا جاریتو دیدی کلا ده متر اونورترش بشین و خودتو سرگرم صحبت با مادرشوهر یا خواهرشوهر بکن اصلا محلش نده فقط سلام...

من خودم جاریم همسنمه ولی چندساله عروس خانواده س...خیلی با هم دوستیم ولی از وقتی من عقد کردم رابطشو با خواهرای شوهرم گرم تر کرده و خیلی خودشیرینی میکنه به شدت😑نمیدونم چیکار کنم منم اصلا ادم خودشیرینی نیستم

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  زندگی فقط صدسال اولش سخته خیلی ناراحت نباش😂 
ولش کن ادم خاله زنک خودشو رو میکنه تو هم فقط خودتو بکش کنار باهاشم حرف نزن

اخه بدبختی ما فقط دو تا جاری و سه تا خوار شوهریم 

جز من حرف کسیو جا به جا نمیکنه میترسم باز یه فتنه ای بپا کنه 

خودم به خوار شوهرم بخوام بگم نمیدونم دقیقا چجوری بگم 

بگم فلانی گفت تو برا من چنین فرشی گرفتی ؟

شوهرم میگه اگه بگی حالا... فک میکنه منظور داری چون تو کم اوردی منم ۵۰ یورو چنج کردم اگرنه بیشتر میدادیم و افتضاح در افتضاح بشه

تاپیک تخیلی چی خوب نداده اون مخصوصا به نظرم اینو گفت که من بگم‌ندادن و یه حرفی درست بکنه اونا فقط یه ...

قبل از اینکه اون بره پیش مادر شوهرت بگه تو زنگ بزن به مادرشوهر بگو موضوع فرش۱۲ متری ابریشم چیه