2777
2789
عنوان

دیروز ب بچم کلی فوش دادم عذاب وجدا گرفتم همش دو ماهشه

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 44 پست

بچه منم ۵۰ روزست هم کولیک داره هم رفلاکس و حساسیت به پروتیین گاوی که سخت تراز بقیه است وباعث گریه های شدید وبی قراری میشه من هرچیزی که پروتیین گاوی داشته باشه لب نمیزنم خیلییی آروم شده بچم 

بچه شما این جوری نیست؟

خب چرا مشکل گریه بچه رو حل نمیکنی ک راحت شی؟ اون طفل معصوم داره درد میکشه ک نمیزاره ب بدنش دست بزنی ب بغل و نوازش مادرش نیاز داره تا آرامش بگیره نه فوحش. ببین یه راه حل بهت میدم. بهش نبات داغ با عرق نعنا رو قاطی کن بده روزی سه چار بار یه قطره چکون بده بخوره همچین آروم میشه راحتم می‌خوابه. شربت گرایپ میکسچر  یا  شربت کولیکز   برای دل‌درد بچه ها عالیه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی زنا از لحاظ سلامت روان چک بشن و بعد مادر میشدن

چه حرفی می‌زنید یه زن بعد دوران سخت بارداری امیدش به اینه زایمان کنه یکم بخوابه و راحت بشه بعد یه موجود کوچولو میاد که تازه همون یه ذره خواب و خوراک میگیره تازه اسی طفلی که رفلاکس داره و بچش یه بچه سخته حق داری 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
خب چرا مشکل گریه بچه رو حل نمیکنی ک راحت شی؟ اون طفل معصوم داره درد میکشه ک نمیزاره ب بدنش دست بزنی ...

نه بعضی بچه ها همینن پسر من از بدو تولد همش تو لباس پوشیدن اینجور بود یجور دستشو سفت میکرد میترسیدم بشکنه 

خب این الن توجیه اینکه فوش بده !

فحش دادن یا حتی زدن و..هیچ وقت توجیه نداره اینجا خانما باهاش همدلی کردن چون سختیش رو چشیدن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)