2777
2789

نهایتا به تنهایی بزرگتری ختم خواهند شد، با آسیب های روانی بیشتر و زخم های عمیق‌تر. چه بسا وابستگی هایی هم به بار میارن که به اشتباه دلبستگی نامیده میشن. اینکه آدما برای فراموشی رابطه ای به یکی دیگه پناه میبرن و به دنبالش این چرخه دایره وار پشت سر هم تکرار میشه فرصتی برای تجربه ی عشقی واقعی باقی نمیزاره جز غم و ناامیدی. دردناک تر از اون اینه که آدما با اختیار خودشون تیکه هایی از بدبینی و خشم رو در گوشه ایی از وجودشون جا میدن و مدام به عشق غلط و نافرجام خودشون فکر میکنن و شکست میخورن. باید قبول کنیم که  عشق یکهو به سراغ آدم میاد در بی خبری مطلق، بدون اینکه منتظرش باشیم. به خصوص زمانی که یاد بگیریم چطوری از تنهایی خودمون لذت ببریم.... 

یه وقتایی میشه که رو ادمای زندگیت خیلی حساس میشی، حسودی میکنی و دلت نمیخواد جز خودت با هیچکس دیگه ای حرف بزنن، انقدر حسودی میکنی و ازاون بابت اذیت میشی و بهت اهمیت نمیدن که یواش یواش بی حس میشی، دیگه گیر نمیدی حسودی نمیکنی درواقع میشه بگم که اون ادما از چشمت افتادن، میدونی کجا؟ اونجایی که میدونستن تو ناراحت میشی و باز به کارشون ادامه دادن، درسته نمیتونیم فقط برای یک نفر باشیم و همیشه به حرفایی که میزنن گوش بدیم، اما وقتی که قول میدن رفیق صمیمی تو باشن باید هم به حرفت گوش بدن همونجور که اونا این توقع رو دارن توام باید توقع داشته باشی که به حرفات احترام بزارن! پسر دختر هم فرقی نداره و این داستان مربوط به همه ادما میشه و دوطرفس ،تاکید میکنم دوطرفس 🤌؛ پس اگه دیدی هرچقدر که میگی این رفتار غلطه و تو اذیت میشی ولی بهت اهمیت نمیدن از همشون دوری کن🌱

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عشق خالص، خیلی سخته

بیشتر عشق ها با تخیلات رشد کردند وبی ارزش هستند

عشق به پول وزیبایی وشغل واخلاق

چیزهایی که با از بین رفتنش عشق هم تموم میشه

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

نمیدونم من حسم اینو میگه منتظری زنگ بزنه پیام بده وقتی میده داغ میشی و قلبت تند میزنه

اره بابا ولی تهش چیزی نیست اگه ازروی سرگرمی باشه

خیاط و طراحی لباس هستم😌

لااایک به تاپیک تون 

اول باید شناخت کار کنن که قدرت تشخیص ها برن انتخاب ها درست درتکمیل شناخت ها که ذهن فکر تعقل کنه ، خانما همه جا هرموضوعی باهمه اول باید عقل بسنجه تصمیم بگیره بعد احساس ابرازکنه وهرجا هم احساس جای عقل تفکر گرفته آسیب وصدمه داشته اصلا شما خانما  اصلا قبول نکنید روابط ازاد وارد نشین افکارتون هم درگیر میشه از هدف هاتون دور میمونید خانما وارد اینجور روابط ها بدون محرمیت هستن وارد بشین آسیب داره این روابط ازاد ،پوچ هستن از طرفی یادتون نره ما مسلمان هستیم بایدها نبایدها داریم شریعت و طریقت داریم نمیتونیم مثل کشورهای اروپایی فک کنیم تصورات کنیم هدف بسازیم چون ماها نمیتونیم خانما روابط ها بدون محرمیت آسیب صدمات میبینید بدون محرمیت وارد روابط ها ازاد نشین اصلا خانما صدمات اسیب های سخت داره

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید