2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و خواهرشوهرم😑😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 39 پست
متاسفانه لال شدم فقط گرفتم ولی از درون دلم شکست💔

دور از جونت

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحت شدم میگم چی میشد اگ با احترام بهم میگفت بگیرش برام

حق داری 

منم مهمونی گرفته بودم چندوقت پیش 

یکی از خواهرشوهرام بچه شو میخواست ببره دسشویی برگشت با حالت طلبکارانه و تحکم آمیز بهم گفت دمپایی بچگانه نداری؟! من گفتم نه گفت خب من حالا چجوری بچم ببرم دسشویی..... 

رفتم براش از تو حموم دمپایی آوردم 

فقط لحنش یکم زننده بود نمیدونم چه اصراریه اینجور بیاد درخواست کنه مثلا نمیشد مهربون تر باشه؟! دشمن که نیستیم باهم..... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
منم بودم ناراحت می شدم. ولی منم مثل تو چیزی نمی گفتم فقط با این خواهر شوهره رفت و آمد کم می کردم چون ...

اره کلا خیلی چیزارو با روی بد میگه من نمیرم زیاد ولی اون بیاد خونه مادرش میبینمش

حق داری منم مهمونی گرفته بودم چندوقت پیش یکی از خواهرشوهرام بچه شو میخواست ببره دسشویی برگشت با حالت ...

اره دقیقا نمیدونم ایناچطور میخان جواب دل شکسته بقیه رو بدن

خیلی ناراحت شدم میگم چی میشد اگ با احترام بهم میگفت بگیرش برام

میگفتی میگیرم از دستش اما فقط به خاطر مادر شوهرم نه به خاطر تو 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
بیشتر ببینید
میگفتی میگیرم از دستش اما فقط به خاطر مادر شوهرم نه به خاطر تو

واقعا خیلی ناراحتم حتی خودمو میزارم جاش میگم اگ من بودم و حامله بودم شده خودم میاوردم ولی ب کسی اونم با این لحن نمیگفتم

دقیقا ولی متاسفانه اون لحظه فقط ساکت میشم

تصمیم بگیر حواب بدی خودت به داد خودت برس برای آینده بچه هات بهترهنه با حالت دعوا با پنبه سر ببر 

مثلا بگو وقتی خواهرت هست چرا به من میگی 

یا بگو بهتر نیست مراقب لحن صحبتت باشی  وقتی با یکی صحبت میکنی