2777
2789

از آخر منو میکشه سر یک دعوا بخاطر اینکه اعصابم خورد نبود کلا قطع ارتباط کردیم نه حرفی نه پیامی اونم ۳ ماه 

غرورمو گذاشتم کنار پیام دادم بهش بیا همه چیو درست کنیم اونم گفت اره منم میخواستم پیام بدم و اینا بعد کلی حرف و اینا یک روز که گذشت دیدم دیگه مثل قبل شد یهو بهم پیام نداد فکر کردم همه چی درست شده ولی اون خود قبلیش نبود واسه همین از رو عصبانیت پیام دادم بیا همه چیو تموم کنیم اونم گفت چیو گفتم رابطه رو بنظر میاد تو اهمیت نمیدی منم نمیخوام دیگه کسیو مجبور کنم تو زندگیم باشه اونم گفت باشه میخوای ادامه بدیم حرفی ندارم اگرم نه اشکالی نداره همینقد راحت منم گفتم واسه من همه چی تمومه موفق باشی اونم همینو گفت 🙃💔💔کسی که آیندم باهاش برنامه ریخته بودم ولم کرد ۴ ماه نتونستم فراموشش کنم آخه دختر چرا پیام دادی باز زخمم تازه شد انگار خیلی قلبم درد میکنه چجوری یادم بره نکنه تا آخر اذیت میشم وای خیلی سخته 💔💔💔فکر میکردم واسش مهمم فکر میکردم بهم اهمیت میده ولی:))

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فراموشش کن و بیخود خودتو اذیت نکن

اینجوری فقط خودتو کوچیک میکنی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
چجوری فراموشش کنم وقتی دوستش دارم وقتی با هر بی توجهی اون قلبم انگار خورد میشهه💔

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

وقتی نمیخاد تو خودتم بکشی چه فایده

خودتو مشغول کن و تمرکزتو بذار رو اینکه یه فرد بهتری رو پیدا کنی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
خواهان کسی باش که خواهان تو باشدوقتی نمیخاد تو خودتم بکشی چه فایدهخودتو مشغول کن و تمرکزتو بذار رو ا ...

نمیخوام فقط همونو میخوام هیچکس به اندازه اون لعنتی به چشمم نمیاد مطمئنم فقط کاش یه روز یادم بره تا آخر عمر اینطوری قراره زجر بکشمم؟؟؟