2777
2789
عنوان

تو این شب ها از چه دعایی ذکری حاجت گرفتید😍بگید ما هم استفاده کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 51 پست
فکر نمیکنید نخونده قضاوت کردید؟ 🤔پیام من پاسخ استارتر هستبا دقت بخونید شاید به کار شما هم بیاد... � ...

من راه خودمو پیدا کردم نیاز ندارم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من راه خودمو پیدا کردم نیاز ندارم

😏

پس حواستون باشه پیامی رو نخونده پاسخ ندیدن! 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید
توی انیستاگرام هست؟ گلم

اره اره

من فقط با چنتا ویسش یاد گرفتم ۳ سال پیش بود ... الان ندارمشون متاسفانه... ولی پیجشو سرچ کنی میاد تو گوگل بزن پیج رسمی عباسمنش

اتفاقا پکیج های مخصوص هر خواسته ای رو هم داره ک هزینه دارن ولی با همون کلیپهای پیجش یاد میگیری کم کم

من ۵ ساااال چ عبادت ها کردم نگم برات چقد جعفر طیار خوندم

فقط یه هفته قانون جذب عباسمنش منو ب خواسته م رسوند 

بعد از اون من دیگه فقط با قانون جذب به خواسته هام میرسم

ماشالا هیچکدوم اخلاق هم ندارین فقط منبر میرین

اتفاقا خیلی خوش اخلاقم 

براتون قلب هم گذاشتم

اون شکلک به خاطر این بود که گفتین قرآن خوندن و.. گذاشتین کنار و قانون جذب انتخاب کردین.. خب با احترام منم قبول ندارم اما مثل شما انتقاد نکردم

پیامم برای جبهه گیری بی موقع تون بود🌷

نمیدونم چرا بقیه اینطور رفتار میکنند در حالی که تمام پیام های من از روی محبت به کاربران هست وگرنه نه منبری هستم و نه سودی میبرم

فقط برای خدا😍

موفق باشید 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
بیشتر ببینید
من اینستا ندارم میشه خلاصه وار خودت لطف کنی بگی چطور عشقمو جذب کنم

بالا ی خلاصه ای گفتم ولی نه توضیح اینکه بگم چ کنی تا بهش برسی واقعا سختمه عزیزم

من اینستا ندارم میشه خلاصه وار خودت لطف کنی بگی چطور عشقمو جذب کنم

اگه میخوای به اونی که دوسش داری برسی

با بدن پاک وضو گرفته همین امشب سه بار یستشیر رو پشت هم روبه قبله بخون 

بعدش حاجتت رو از خدا بخوا

اگه حاجتت خیر باشه حاجت روامیشی

یا با بدن پاک وضو گرفته روبه قبله بدون‌حرف زدن یا خوردن‌چیزی ۱۰۰تا ایه قران رو پشت هم بخون بعدش هفت بار یاالله بگو وحاجتت رو از خدا بخوا

ثواب خوندن آیات رو نم هدیه کن به خدا و امام علی

عزیزم این سایت عمومیهیعنی شما هر نظری بدی بقیه کاربرا میتونن جوابتون رو بدن !پس سعی کنید تو این شب ق ...

من داشتم جواب اون کاربر رو میدادم ک شما پریدین وسط این کار شما فضولی بود نه نظر دادن

شب قدر رو شما به عبادت مشغولید دیگه...

من مثل شما نیستم

عوض فضولی استارتر رو راهنمایی میکردین

من داشتم جواب اون کاربر رو میدادم ک شما پریدین وسط این کار شما فضولی بود نه نظر دادنشب قدر رو شما به ...

عزیزم اون کاربر هم داشتن اسی رو راهنمایی میکردن

که شما پریدین وسط !!! 

بسیار بی منطق هستین

ترجیح میدم باهاتون همکلام نشم

شب خوش