2777
2789
عنوان

بابام تو دستشویی بود درو باز کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 38 پست
گفتم که در زدم برق و هم خواموش روشن کردم

عهههه چرا هیچ واکنشی نشون نداد😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تقصیر بابات بوده دیگه میخواست جواب میداد 

والا تو خاندان ما همه با در زدن بیگانه هستن 

مثلاً تو دستشویی هستی یهو در باز میشه 

داری شلوار میپوشی یهو در باز میشه 

یبار داشتم شلوار میپوشیدم تو اتاق در باز شد داییم و شوهر خالم اومدن تو 😐

هول شدم شلوار رو ول کردم پتو دم دستم بود پیچیدم دور خودم 😑

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

عزیزم خب میگم که در زدم برق و هم روشن خواموش کردم ولی چیزی نگفت فکر کردم کسی نیست

بابا تو رو نمیگم 😐

اون آدمی که میره دسشویی ولی باز میذاره رو میگم چرا نمیفهمه در واسه بسته شدنه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

فکر میکنم ۷ یا ۸ سالم بیشتر نبود بیچاره پسر عموم رفته بود دستشویی تو حیاطمون من از دور داد زدم میخوام در و باز کنم اون بیچاره هم داد میزد نه تو رو خدا نیا  از دور عقب گرد کردم دویدم طرف دستشویی در باز کردم ولی هیچی دیده نمیشد چون جلو در نبود خیلی خندیدم اون موقع 

یادش بخیر ی بار بابابزرگم دستشویی بود درو باز کردم🤣

یه بار ۵ساله پیش جمکران بودم بعد درب هاش از اینا بود که با کلید باز میشه با ناخنم باز کردم دیدم نشسته داره با تمرکز فراوان سر پایین زور میزنه یبوستم بود درب در جیع که زدم متوجه شد تازه فحش داد منم درب تا ته باز کردم

خداوند سر را آفرید که روی گردن باشه نه توی زندگی خوصوصی دیگران  

بابا بزرگ من در دستشویی رو نمیبست میرفت دستشویی چند بار دیدمش ولی دقیق نگاه نکردم تا دیدم بابابزرگمه دویدم تو خونه بچه بودم خدا رحمتش کنه

زنانی که بابا ندارن هرچیزی تو زندگیشون اشتباه پیش بره، میشینن برا باباشون گریه میکنن!

عزیزم با دقت بخون در زدم حتی برق و هم روشن خواموش کردم چیزی نگفت

منظورم به اون خانم بود که گفتین 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸