2777
2789
شوهر خواستم ک نشد 😂😑

وای دهنت سرویس😂😂😂😂😂😂😂😂😂

نَقی نَقوووو دیالوگ ارسطو تو پایتخت ۴ بود پس بنده ارسطو داداش پرستو میباشم🗿💅🏻 اگه تو بحث دیگه جوابتو ندادم بدون به نتیجه جواب ابلهان خاموشی است رسیدم عاسیسممم🌚🍭

باطل سحر انجام بده عزیزممیگن طلسم رو شخصی که نماز و قرآن میخونه اثر نداره

عزیزم نماز و قرآن که هیچ من نماز شب هم می خونم. سه ساله نماز شب می خونم با اینکه کارمندم و خیلی برام سخته اون ساعت ازخواب بیدار بشم

صدقه میدم

تو این سه سال ۹ بار ختم قرآن انجام دادم

ولی هیچی که هیچی!

چطور باطل السحر انجام بدم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نماز و قرآن که هیچ من نماز شب هم می خونم. سه ساله نماز شب می خونم با اینکه کارمندم و خیلی برام ...

چه مشکلی تو زندگیتون هست که فکر میکنین طلسم شدین

شاید تلقین میکنین به خودتون 

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

بله پارسال چند تا خواسته داشتم ،شب قدر نوشتم گذاشتم لای قران ، امسال باز کردم دیدم به خیلی از خواسته هام رسیدم 

امسال هم شب اول قدر نوشتم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
چه مشکلی تو زندگیتون هست که فکر میکنین طلسم شدینشاید تلقین میکنین به خودتون

نه عزیزم‌ تلقین نیست من آدم بدبینی نیستم

چند ساله تقریبا سمت هر کاری رفتیم به دلایل عجیب غریبی گره افتاده تو کارمون و اون کار به سرانجام نرسیده. من و شوهرم همه اش بیکار می شدیم و با بدبختی دوباره کار پیدا می کردیم تو کار به مشکلات عجیب غریب می خوردیم ضررهای هنگفت بیماری های سخت و ...

بله پارسال چند تا خواسته داشتم ،شب قدر نوشتم گذاشتم لای قران ، امسال باز کردم دیدم به خیلی از خواسته ...

خداروشکر 

چجوری نوشتید؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
نه عزیزم‌ تلقین نیست من آدم بدبینی نیستمچند ساله تقریبا سمت هر کاری رفتیم به دلایل عجیب غریبی گره اف ...

وای منم خیلی مشکلات پیش میاد برام فکرمیکنم جادوئه عجیبه واقعا 

خواسته هاتون بنویسید داخل برگه بزارید لای قرآن سوره نور آیه ۳۲ الی ۳۵ انشالله تا سال دیگ برآورده میش ...

فقط شب قدر؟

عزیزم نماز و قرآن که هیچ من نماز شب هم می خونم. سه ساله نماز شب می خونم با اینکه کارمندم و خیلی برام ...

تاحالا چهل روز سوره بقره خوندید یا گوش دادید ؟

سوره تکویر چطور؟

وای دهنت سرویس😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

بیشتر ببینید