2777
2789

سلام دخترا من ۴ ماه پیش ۷ هفته سقط کردم با سایتوتک دلیلشو نمیخوام بگم چون حالم خراب میشه فقط الان ۳ ماهه جلوگیری نمیکنم و باردار نمیشم خیلی میترسم دیگه حامله نشم .خواهش میکنم بدون دونستن چیزی قضاوت نکنید فقط اگه کسی موردی داره ک ق ص سایتوتک مصرف کرده و بعدش حامله شده و چقد طول کشیده

همیشه میگن ۱ ماه استراحت

از ماه بعد اقدام

بعد از سقط تو هفته های اول

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بعد از سقط جنین با سایتوتک میشه باردار شد @dana

پس از سقط جنین با استفاده از داروهایی مانند سایتوتک (میزوپروستول)، زمان مناسب برای اقدام به بارداری مجدد به عوامل مختلفی بستگی دارد. به طور کلی، توصیه می شود که حداقل یک دوره قاعدگی طبیعی را صبر کنید تا بدن شما فرصت کافی برای بهبودی داشته باشد. این زمان معمولاً حدود ۴ تا ۶ هفته پس از سقط جنین است. با این حال، بهتر است قبل از اقدام به بارداری مجدد، با یک پزشک متخصص زنان و زایمان مشورت کنید. پزشک می تواند وضعیت جسمانی شما را ارزیابی کرده و بهترین زمان را برای بارداری مجدد تعیین کند. همچنین، ممکن است پزشک توصیه کند که برای اطمینان از سلامت کامل، آزمایشات و بررسی های لازم را انجام دهید. به یاد داشته باشید که سلامت جسمی و روانی شما در این فرآیند بسیار مهم است. اگر هر گونه سوال یا نگرانی دارید، حتماً با پزشک خود در میان بگذارید.

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

بذار بدنت استراحت کنه یه کم حداقل ۶ ماه زمان بده ب خودت

اخه میترسم حامله نشم یکی تو همین سایت نوشته بود از اول جلوگیری نکنید .بنظرتون طبیعیه من حامله نشدم تا حالا

اخه میترسم حامله نشم یکی تو همین سایت نوشته بود از اول جلوگیری نکنید .بنظرتون طبیعیه من حامله نشدم ت ...

نترس ما ازاون شانسا نداریم من خودم شوهرم از کنارم رد بشه حامله شدم🤣

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
اخه میترسم حامله نشم یکی تو همین سایت نوشته بود از اول جلوگیری نکنید .بنظرتون طبیعیه من حامله نشدم ت ...

عزیزم گوش نکن چرته

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

عزیزم من دخترم یکساله بود که زایمان پر خطری داشتم و دخترم خیلی نارس بودو مریض 

بعد یه رابطه داشتم با وجود قرص اورژانسی باز هم باردار شدم

هفت هفته بودم مثل خودت که از منشی یه ماما قرص گرفتم خیلی هم گرون داد دو تا واژینال و دو تا هم زیر زبونی که سقط کردم ولی تا یه ماه خونریزی شدید داشتم 

سه سال بعدش خودم اقدام کردم و به راحتی دختر دومیو باردار شدم