2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 59 پست
یعنی خدا وحشتناکه

نه عزیز عذاب های اون دنیا وحشتناک 

کارهایی که خودمون کردیم 

خدا که مهربونه 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اتفاقا منم پاریال بعد از دیدن این برنامه از خدا خواستم اگه واقعیه این ماجراها یه چیزی نشونم بده مثلا بهشت و نشون داد چندبارم حس کردم روحم جداشده 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
من فرق دارم ایمانم‌ داره از دست میره خدا براش مهم نیس

سخت نگیر به خودت

چیز عجیبم از خدا نخواه

کار خدا بر اساس عقل و منطقه نه شرط و شروط ما

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

خیلی ها دوست دارند ولی راستش اینطوری زیاد جالب نیست که برای خدا امر و نهی کنیم یا شرط و شروط بزاریم چون خدا به ما نیازی نداره که ناراحت بشه کافر شدیم اگم ناراحت میشه بخاطر عشقی که به ما داره و نمیخواد تنها بمونیم

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

فقط با دعا که نمیشه

شروع کن واجبات را انجام بده محرمات را ترک کن. مستحبات و.. انجام بده تا به مقام عرفان برسی اونوقت میتونی با اراده خودت خلع بدن کنی

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
فقط با دعا که نمیشهشروع کن واجبات را انجام بده محرمات را ترک کن. مستحبات و.. انجام بده تا به مقام عر ...

من شرایط روحیم در حد خودکشیه نمیتونم ب اون مرحله برسم 

https://abzarek.ir/service-p/msg/1189170
شک دارم چون اون چیزی ک از اول شنیدم نبود خدا

تو چی شنیدی؟

خدا همیشه با ما صحبت میکنع ما گوش شنوا نداریم

خداهمیشه تو کوچکترین کار ها ب ما کمک میکنع ما فهم فهمیدنشو نداریم

باورت میشه همین نماز برای خودمونه

چون که انرژی های منفی ازمون دور بشه

همبن روزه گرفتن باعث میشه که سلول هایی کع میخان غده سرطانی بشن از بین برن 

همه ی اینا برا خودمونه 

تو همیشه خدارو صدا کن مطمئن باش خدا بغلت میکنع ارومت میکنع تو باید خدارو تو قلبت حس کنی 

و ی ارتباط قوی بین خودت و خدا به وجود بیاری که تو اون ارتباط جای هچ شکی نباشه