2777
2789

ببینید من 15سالگی نامزد بودم از سر خریت و نادونی شماره رل دختر داییمو ور داشته بودم عکس خودمو دختر داییمو براش فرستادم یعنی تا این حد خر 

بعد تا عکسامونو وات فرستادم برای پسره دیدم واتم خراب شد هر کاری کردم درست نشد آخر سر نامزدم گوشیمو ور داشت درستش کرد و دیده بود عکسامونو فرستاده بودم براش و اسم پسره رو هم فهمیده بود اسمش محمد بود

منم دیگه به گوه خوردن افتادمو سیمکارتمو عوض کردم ماجرا تموم شد تا الان که7سال میگذره و 22سالمه الان ازدواج کردیم و بچه داریم..‌

چند ماه پیش گوشیمو دادم شوهرم درست کنه 

بعد ک گوشیمو اورد تو کیبوردام نوشته بود محمد یعنی شوهرم نوشته بود نمیدونم چرا و برای کی فرستاده بود...

یعنی تا الان بهم شک داره...😐😐😐😐

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

اگه شک داشته باشه منتظر نمی مونه بعد ۷ سال شما گوشی رو بدی دستش که چک کنه. خودش دائم کنترلت میکنه . هم رفت و آمدت رو ، هم گوشیت رو . کامل از رفتارش متوجه میشی که بهت شک داره . اگه حس نکردی پس چیزی نیست 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اگه شک داشته باشه منتظر نمی مونه بعد ۷ سال شما گوشی رو بدی دستش که چک کنه. خودش دائم کنترلت میکنه . ...

پس چرا اسمشو نوشته بود تو کیبوردم مونده بود 

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس چرا اسمشو نوشته بود تو کیبوردم مونده بود

مگه محمد فقط اسم اونه . خیلیا توی دوست و آشنا ها معمولا این اسم رو دارن . شاید داشته امتحان میکرده که درست شده یا نه . یا همینطوری سرچ کرده 

ببین این رو از روی تجربه بهت میگم . مردا توی این موضوع اصلا خوددار نیستن . کوچکترین شکی بهت داشته باشه حتما توی رفتارش نشون میده . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مگه محمد فقط اسم اونه . خیلیا توی دوست و آشنا ها معمولا این اسم رو دارن . شاید داشته امتحان میکرده ک ...

اره عزیزم میدونم ان شاءالله اونم هیچ شکی بهم نداشته باشه

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️