2777
2789
عنوان

نماز شب💚 اسم بدین دعاتون کنم🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 236 پست

مادرم،هاکان،هامین،حامد

خوشبختی داداشام و تک خواهرم ممنونم💐💐💐

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج#  

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    مادرم 😘😍❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو رو خدا به اسم کاربریم لطفا دعام کن تو رو خدا خیلی دعا کن انشالله داداش کوچیکم همین روزا بره دندوناشو ارتودنسی کنه و دو فکش رو هم قرار بگیره و خیلی خوشگل شه و اصلا اذیت نشه الهی😔🤲🏻

تو رو خدا خیلی دعام کن همین روزا خیلی زود ارتوسرجری و جراحی دو فک و  چانه و لبخند لثه ایی کنم و خیلی خوشگل و بی عیب و بی نقص شم و اصلا درد نکشم و اذیت نشم و دو فکم رو هم قرار بگیره 😔🤲🏻

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کن برا سلامتی و طول عمر و آرامش و حفظ آبروی و خوشبخت شدن. و موفق شدن و پولدار شدن و خوش شانس شدن و آرامش دار شدن و زیبا شدن و آسایش دار شدن مادرم و مادربزرگم و خواهرم و خاله هام و داداشام و بچهای خاله هام و بنده حقیر خیلی دعا کن انشالله🤲🏻😔

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
بیشتر ببینید

@حنای_من    

بیشتر ببینید

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج#  

خانولدم#  

هاکان#  

هامین#  

حامد#  

ممنونم حاجت روا شید ان شاالله 🙏🙏🙏💐

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    مادرم 😘😍❤️