2777
2789

نمیدونم چطور بتونم برم از این خونه یه جای خوب  و محله بهتر. ماشین داریم اما دست شوهرمه. اصلا از نظر اقتصادی و پیشرفت هیچ آینده ایم نداره. چیکار کنم پیشرفت کنم بتونم برم جای بهتر؟ اصلا نگاه همسایه هامونم میکنم دلم میگیره که فرهنگشون به ما نمیخوره.از نظر مالی و درآمد اکثرا پایینن. تحصیلکرده محله منم فقط. کاش خدا راهی جلو پامون بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب درکت می کنم

من ۶ سال به فاصله تقریبا ۲۰۰ کیلومتر از شهرمون دور بودم

در منطقه ای که از نظر فرهنگ و سبک زندگی خیلی متفاوت بودیم .

نه فامیلی فقط به تدریج دوستانی پیدا کردیم 

اوایل ماشینی هم نداشتیم با اتوبوس هایی که بوی گوسفند و ... می داد می رفتیم و برمی گشتیم .

خدایا خیلی سخت بود ولی گذشت ...

یه پلک زدم یه شب گذشت دو پلک زدم دنیا گذشت   یه قاصدک رقصید و با هزار تا ناز اینجا نشست

مگه همسایه چقدر اثر داره؟اصلا تحصیلات و درآمد همسایه رو از کجا میدونید؟ من حتی همسایه کناریمو با اینکه سه ساله اینجام نمیشناسم

اگر دین و مذهبت می‌گوید از کسی متنفر باشی ، تو نیاز به یک دین جدید داری!

همسایه تو زندگی شخصیتون تاثیر داره؟

بله خیلی. خونه ها چسبیده به هم، همه بچه ها صبح تا شب توی کوچه از نظر ادب صفر، بعضیاشون موادفروشن ، خانوماشون تمام تابستون توی کوچه میشینن. بازم بگم؟

بله خیلی. خونه ها چسبیده به هم، همه بچه ها صبح تا شب توی کوچه از نظر ادب صفر، بعضیاشون موادفروشن ، خ ...

زیادی محلتون بده پس... کاش بشه برید از اونجا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

امکان جابه‌جایی ندارید عزیزم؟

ما هم دقیقا همچین جایی هستیم دیگه انقدر به مامانم فشار آوردم گذاشتیم برای فروش

به نظرم اگه می‌تونید جابه‌جا شید

بخدا افسرده می‌شی من یک سال اشک ریختم فقط

خوب درکت می کنممن ۶ سال به فاصله تقریبا ۲۰۰ کیلومتر از شهرمون دور بودمدر منطقه ای که از نظر فرهنگ و ...

چیبار کردید؟ فروختید یا یکی دیگه خریدید؟ بنظرت چیکار کنم بریم جای بهتر؟ البته این خونمون ساخت و همه چیش عالیه نوساز و شیک و خیلی بزرگ و خوش نقشه. فقط مشکل محلمونه