2777
2789
عنوان

امشب اومدم مسجد

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 64 پست
سلام طاعات عبادات قبول.توروخدا امشب برا من خیلی دعا کن هرکی میبینه برای امضام دعاکنه.بحق این شبا به ...

مرسی الهی که شما هم به خواسته ی دلت برسی🤍

آقایون سایت لطفا درخواست ندید🤍 اگر چیزی گفتم صرفا نظرم بوده و شاید اشتباه بوده . اگر چیزی گفتم‌و ناراحت شدید معذرت میخام🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تروقران قسمت میدم دعا کن اسمم یسنا با دوسپسرم(رضا)باهمدیگه ازدواج کنیم تا اخر عمرمون خوشبخت بشیم ترو ...

الهی امین 🤍

آقایون سایت لطفا درخواست ندید🤍 اگر چیزی گفتم صرفا نظرم بوده و شاید اشتباه بوده . اگر چیزی گفتم‌و ناراحت شدید معذرت میخام🥲

التماس دعا.اول ظهور و ملاقات امام زمان.یه چندتا سوال مهم دارم، دعا کن یکی رو پیدا کنم برا جواب هاش.ن ...

الهی امین🤍🤍