2777
2789
عنوان

🔴🔴تو مجلس احیا هستم سوال حقوقی و پرونده داشتید بفرمایید

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 53 پست
باسلام خواهش میکنم جواب بدید من ۳۰ روزه اصلا حال خوشی ندارم من دانشجوییم و یکی از هم خوابگاهیم بهم ت ...

سلام

این مسئله باید از جانب شاکی اثبات بشه و اینکه وقتی دزدیدی دوربین ها قطع بودن دلیل محکمه پسند نیست و صرفا بازی روانی هست

درگیر نشید و کاری بهش نداشته باشید

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

سلاماین مسئله باید از جانب شاکی اثبات بشه و اینکه وقتی دزدیدی دوربین ها قطع بودن دلیل محکمه پسند نیس ...

یعنی واقعا هیچی ضبط نمیشه؟ من نمی‌دونم اطلاعی راجب دوربینا ندارم خیلی حالم بده اون چیزی که گم شده پرونده ی گواهینامه هستش میگه چون میدونی برام مهمه پس میخواستی تلافی کنی من ۳۰ روزه غذا نیمخورم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بازم ببخشید اگر استشهاد جم کنم و فامیل امضا کنن مشکلی نیست؟؛ یا اگر فامیل رو هم به عنوان شاهد ببرم ق ...

منعی توی فامیل بودن شهود نداره ولی ممکنه قلضی رد بکنه برای همین پیشنهاد میشه از همسایه ها استفاده کنید

🟢6️⃣0️⃣ تا تاپیک حقوقی گذاشتم 🔴انشالله سلامت باشید و دعا بفرمایید که من و خانوادم محتاجیم به دعای شما✒️یا حق و خدانگهدار 

یعنی واقعا هیچی ضبط نمیشه؟ من نمی‌دونم اطلاعی راجب دوربینا ندارم خیلی حالم بده اون چیزی که گم شده پر ...

این مسئله که شما توی رفتن برق دزدی کردی دلیل محکمه پسند نیست ؛ کاری به ضبط یا عدم ضبط دوربین ها ندارم

منعی توی فامیل بودن شهود نداره ولی ممکنه قلضی رد بکنه برای همین پیشنهاد میشه از همسایه ها استفاده کن ...

ممنونم گل نازم امیدوارم موفق ترین باشید 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

ممنونم گل نازم امیدوارم موفق ترین باشید

🌹🙌

جدا شدم و برای بچه ها در دادنامه طلاق نفقه تعیین شده ولی همسرم پرداخت نکرده.

الان به پسرم عیدی ۵ تومن داده. اگر شکایت کنم میتونه بگه این بابت نفقه بوده.

۶ ماهه واریز نکرده. ماهی ۵ تومن را.چون قبلا هم با اینکه ۷ ماه هیچی نفقه نداده بود نتونستم رای بگیرم.

جدا شدم و برای بچه ها در دادنامه طلاق نفقه تعیین شده ولی همسرم پرداخت نکرده.الان به پسرم عیدی ۵ تومن ...

عیدی توی قانون جدا نحسوب نمیشه و میتونه بگه برای تفقه بوده

نفقه قبل از دادخواست محاسبه نمیشه و نفقه اقارب ناظر به آیندست

برای عقب افتادن قسط هاش میتونید برید پیگیری کنید