2777
2789
عنوان

شماهم گاهی فک میکنین چند وقت پیشا فوت شدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 60 پست
واقعا؟ عزیزم میشه بگین چطوره

گنگی .. انگار تو خابی .. همه چیو میبینی می‌شنوی ولی انگار نمیبینیو نمیشنوی .. درس خوندن سخته برات و زمانبرررررر ممکنه ی درس یساعته رو تو س چارساعت تموم کنی .. اگاهیت پایینه واقن عین حالت خاب .. انگار مغزت کنده و واقن مه گرفته .. وضیت بشدتتتتت بدیه و خفه کننده .. سعی میکنم کنار بیام ولی خیییلییی اذیتم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الهی بمیرم ارزو میکنم درست بشه

خدا نکنه عزیزم

ممنونم❤️

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                                   👈  تعطیل 👉
بیشتر ببینید
علائمشو بگو خواهشا

• کمبود انرژی و یا خستگی (از جمله سندرم خستگی مزمن)
  • تحریک‌پذیری
  • اختلال در تمرکز
  • سردرد
  • فراموشی و ایجاد مشکل در به خاطر سپردن اطلاعات
  • انگیزه پایین، احساس ناامیدی و یا افسردگی خفیف
  • اضطراب
  • گیجی و منگی  ... دیقن همه اینا هس ):
من دیشب تا ساعت ۳ داشتم عر میزدم که دور از جون زبونم لال اگه مامانم یا بابام ، داداشم کلا اطرافیانم ...

اخ نکن داغون میشی

ی مدت خودمم همین بودم کار هر شبم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بیشتر ببینید
احساس میکنم می‌خوام بمیرم یا نزدیکم بمیرن الآنم همین تو ذهنم نمی‌دونم چکارکنم

منم حس میکنم یا مردم یا همین روزاس🥲🥲🥲

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بیشتر ببینید
من احساس میکنم به زودی میمیرم ولی می‌دونم این حس ناشی از آرزومه وگرنه متأسفانه ممکنه زیاد عمر کنم

چطور ارزوش داری🥲

بیشتر ببینید
اخ نکن داغون میشیی مدت خودمم همین بودم کار هر شبم

اصن دیوونع شدم 

یکی از خانواده م تنهایی یه جا بخواد بره روانی نیشم تا برگرده هی زنگ‌میزنم بهش 

مادرم و برادرم توی یه اتاق پیشم بودن 

بابام میخواست صب بیاد از یه شهر دیگه که اینطوری گریه میکردم😂

لینک ناشناسم : https://abzarek.ir/service-p/msg/2132137                             آقایون لطفا در تاپیک هام پست نذارید ، اگه از کلمات عزیزم و جونم اسفاده کردم منظورم شما نبودید خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم.

بیشتر ببینید
گنگی .. انگار تو خابی .. همه چیو میبینی می‌شنوی ولی انگار نمیبینیو نمیشنوی .. درس خوندن سخته برات و ...

نه اینجور نیستم خداروشکر🥲🥲🥲🥲🥲

بیشتر ببینید
گنگی .. انگار تو خابی .. همه چیو میبینی می‌شنوی ولی انگار نمیبینیو نمیشنوی .. درس خوندن سخته برات و ...

چیکار کردین ک خوب بشین؟ 

بیشتر ببینید
منم حس میکردم من تنها ادمیم ک رو زمین هست و بقیه.رباتن برا اینکه من احساس تنهایی نکنم

وااای بعنی تنها نیستم منن

لینک ناشناسم : https://abzarek.ir/service-p/msg/2132137                             آقایون لطفا در تاپیک هام پست نذارید ، اگه از کلمات عزیزم و جونم اسفاده کردم منظورم شما نبودید خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم.

بیشتر ببینید
اصن دیوونع شدم یکی از خانواده م تنهایی یه جا بخواد بره روانی نیشم تا برگرده هی زنگ‌میزنم بهش مادرم و ...

عزیزمممم🥲🥲میدونم دست خودت نیست🥲

بیشتر ببینید