2777
2789
عنوان

شماهم گاهی فک میکنین چند وقت پیشا فوت شدین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 60 پست
واقعا؟ عزیزم میشه بگین چطوره

گنگی .. انگار تو خابی .. همه چیو میبینی می‌شنوی ولی انگار نمیبینیو نمیشنوی .. درس خوندن سخته برات و زمانبرررررر ممکنه ی درس یساعته رو تو س چارساعت تموم کنی .. اگاهیت پایینه واقن عین حالت خاب .. انگار مغزت کنده و واقن مه گرفته .. وضیت بشدتتتتت بدیه و خفه کننده .. سعی میکنم کنار بیام ولی خیییلییی اذیتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم ارزو میکنم درست بشه

خدا نکنه عزیزم

ممنونم❤️

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                                   👈  تعطیل 👉
بیشتر ببینید
علائمشو بگو خواهشا

• کمبود انرژی و یا خستگی (از جمله سندرم خستگی مزمن)
  • تحریک‌پذیری
  • اختلال در تمرکز
  • سردرد
  • فراموشی و ایجاد مشکل در به خاطر سپردن اطلاعات
  • انگیزه پایین، احساس ناامیدی و یا افسردگی خفیف
  • اضطراب
  • گیجی و منگی  ... دیقن همه اینا هس ):
من دیشب تا ساعت ۳ داشتم عر میزدم که دور از جون زبونم لال اگه مامانم یا بابام ، داداشم کلا اطرافیانم ...

اخ نکن داغون میشی

ی مدت خودمم همین بودم کار هر شبم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بیشتر ببینید
احساس میکنم می‌خوام بمیرم یا نزدیکم بمیرن الآنم همین تو ذهنم نمی‌دونم چکارکنم

منم حس میکنم یا مردم یا همین روزاس🥲🥲🥲

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بیشتر ببینید
من احساس میکنم به زودی میمیرم ولی می‌دونم این حس ناشی از آرزومه وگرنه متأسفانه ممکنه زیاد عمر کنم

چطور ارزوش داری🥲

بیشتر ببینید
اخ نکن داغون میشیی مدت خودمم همین بودم کار هر شبم

اصن دیوونع شدم 

یکی از خانواده م تنهایی یه جا بخواد بره روانی نیشم تا برگرده هی زنگ‌میزنم بهش 

مادرم و برادرم توی یه اتاق پیشم بودن 

بابام میخواست صب بیاد از یه شهر دیگه که اینطوری گریه میکردم😂

گنگی .. انگار تو خابی .. همه چیو میبینی می‌شنوی ولی انگار نمیبینیو نمیشنوی .. درس خوندن سخته برات و ...

نه اینجور نیستم خداروشکر🥲🥲🥲🥲🥲

بیشتر ببینید
گنگی .. انگار تو خابی .. همه چیو میبینی می‌شنوی ولی انگار نمیبینیو نمیشنوی .. درس خوندن سخته برات و ...

چیکار کردین ک خوب بشین؟ 

بیشتر ببینید
اصن دیوونع شدم یکی از خانواده م تنهایی یه جا بخواد بره روانی نیشم تا برگرده هی زنگ‌میزنم بهش مادرم و ...

عزیزمممم🥲🥲میدونم دست خودت نیست🥲

بیشتر ببینید