2777
2789
اگه شوخی بود میتونست یه استیکر بزاره یه آدم رندوم حق نداره با من شوخی کنه دوست یا فامیلم نیست

چتونه شمااااا ؟ 😐 راستم گفته خب ما میتونیم چیکار کنیم برات ؟ اصلا جدی هم گفته باشه انقدر گارد گرفتن نداره والا

Off

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فدای سرت گلم منم مثل شما پولم جمع نکردم رفتم خرج مانتو اینا کردم😂😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

ولی فکرنکنم با2تومن اونم ماهی بشه طلا، خرید ک بخوام جمعش، کنم خدایا شکرتت ک ازاون کار امدم بیرون رسمااااخیلی درحقم ظلم میشد😂

ممکنه همین فردا دیگه نباشیم غصه چیو میخوری دقیقا ؟منم یه مدت غصه طلاهای که الکی بر باد دادم رو خوردم ولی 6 ماهه خواهر شوهرم یهوی رفت الان طلاهاش پیش شوهر منه مونده همین جوری تو گاو صندوق وقتی چشمم بهشون میخوره یادم میاد خواهر شوهرم برا خرید همینا مثل ما حرص غصه می‌خورد دیر خریدم گرون خریدم ضرر کردم فلان شد ولی الان چی شد دنیا ارزش نذاره اصلا 

فدای سرت منم حساب کردم دو دو سال اخیر 140 گرم طلا فروختم یعنی یک میلیارد و خورده ای 

ولی از امسال قصد کردم دوباره بخرم تا الان 12 گرم خریدم کم کم 

تو هم پولات رو جمع کن هر دو سه ماه یه بار چند گرم بهز

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
بیخیال شما گفتی منظوری نداشتی دیگه .

اخه اسی یه طوری پرید بهم انگار فحشی چیزی دادم

بعدم میگه حق نداری با من اینجور حرف بزنی حالا انگار معلوم نیست کیه

-عَـقلتو‌ دنبـال ‌کـن، قَـلبت‌ احمقـه

یه مشت بچه سال ریختن تو سایت به هر بی احترامی و بی ادبی میگن شوخی و یه مشت بچه تر از خودشونم طرفدارشون 

اصلا شماها میدونید شوخی به چی میگن؟ 

😐😐😐اسی جان ول کن تاپیکتو قفل کن بیشتر از این اعصابت به هم نریزه اینجا از هر قشری هست