2777
2789

اولش نزدیک ۶ ماه اومد سمت من فقط توجه می‌کرد ی جوری بهم اهمیت میداد خودم ب خودم تاحالا اونطوری اهمیت نداده بودم کلی کادو میخرید همش خبر می‌گرفت یهو کشید عقب ول کرد(از وقتی رفت دانشگاه)همه چیو قط کرد من هی بش پیام میدادم هی میخاستم مث قبل بشیم ولی اون هی دوری میکرد منم خیلی خودمو کوچیک کردم جلوش از اسفند دیگه پیام ندادم یهو روز عید پیام داد عید و تبریک گفت من رفتم دوباره باهاش حرف بزنم ببینم چش شده اینطوری شده ولی باز همون کاراشو میکنه بچها اون شب داشتیم حرف میزدیم وسط حرف زدن رفت فردا ظهر جواب داد ساعتای ۲ اینا من شب ساعت ۷ جوابشو دادم الان اومده جواب داده.. چیکار کنم؟🥲اعصابمو خورد کرده

فک میکنم حس شوخ طبعی ام رو از دست دادم.......شوخی کردم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ولش کن این آدم بشو نیس کلا بیخیالش شو

من میخام بیخیالش شم ولی یهو فیلش یاد هندوستون میکنه میاد پیام میده هی میرم حرف بزنم بگم یا مث قبل شیم یا کلا ارتباطمون قط کنیم ولی نمیاد درست حرف بزنیم

باید یاد بگیری تو زندگی گاهی آدم اشتباه رو وارد زندگیت میکنی،خیلی راحت بزارش کنار هیچ چیزی ارزش اینو ...

من خواستم بیخیالش شم یک ماه بهش پیام ندادم ولی یهو خودش پیام داد باز دوباره با این رفتاراش داره اذیت میکنه فقط بخدا نمیدونم چیکار کنم خودمم کلافه شدم

من میخام بیخیالش شم ولی یهو فیلش یاد هندوستون میکنه میاد پیام میده هی میرم حرف بزنم بگم یا مث قبل شی ...

بلاکش کن تموم شه بره . مگه اعصاب و احسات رو از سر راه آوردی که اینجوری هدر بدی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من خواستم بیخیالش شم یک ماه بهش پیام ندادم ولی یهو خودش پیام داد باز دوباره با این رفتاراش داره اذیت ...

ترفندشه. روان‌شناسی سیاه شاید. یه مدت سریع بعد گرم می شه یکم بعد دوباره سرد.‌می‌خواد ذهنت رو درگیر کنه.

چرا همه این مشکل رو‌دارن؟ ترفندشونه. خرشون از پل بگذره ولت می‌کنن بعدشم اینکارو می‌کنن ذهنت درگیرشون ...

من بیخیال شدم کامل باز یهو خودش پیام داد:)

ترفندشه. روان‌شناسی سیاه شاید. یه مدت سریع بعد گرم می شه یکم بعد دوباره سرد.‌می‌خواد ذهنت رو درگیر ک ...

خب من باید چیکار کنم؟ 

اگه رک برم بهش پیام بدم بگم دیگه نمیخام باهات حرف بزنم دست از سرم بردار خوبه بنظرتون؟

من میخام بیخیالش شم ولی یهو فیلش یاد هندوستون میکنه میاد پیام میده هی میرم حرف بزنم بگم یا مث قبل شی ...

بلاک از همه جا

سودا صدام کن .دوره شاهزاده با اسب سفید تموم شده الان نوبته دخترای مستقله👩🏻♥️   پایه رفاقت و دردودل 👭

من خواستم بیخیالش شم یک ماه بهش پیام ندادم ولی یهو خودش پیام داد باز دوباره با این رفتاراش داره اذیت ...

اینجوری واسه خودت فقط نشخوار ذهنی ایجاد میکنی،بلاکش کن تموم بشه بره یا اصلا دیگه جوابشو نده اینجوری فقط خودت اذیت میشی،پسری که بخوادت جونشم برات میده نه اینکه یه روز پیام بده یکماه نباشه،امیدوارم فهمیده باشی چی گفتم،به هر کسی بها نده،بعضی ها جنبه ی بها دادن رو ندارن،موفق باشی

Math