2777
2789
عنوان

بین دو نفر موندم به نظرتون شرکت نفت بهتره یا جراح واسه تامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 10603 بازدید | 286 پست
ب شرطی بیایی تاپیکم یوقت یادم نره اسمت ببینم دعات کنم 😘😘

پیام دادم

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

😁😁😁آره خوبه

اره پزشو دادم 😂😂 ولس ببین اینجوری ها خیلی خودگیر میشن من ی پرشک ام داشتم مامانش ازم ایراد گرفت گفت هیکلت بده ردم کرد 

اینم مواد متالوژی میخوند امیرکبیر گفت تفاهم نداریم منو رد کرد 

کلا  برای من خوب میاد ولی خب رد میکنن دلمو میشکنن  

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

تو که مهر ماه ۱۷سالت بود و یارو تو اسنپ ازت خاستگاری کزدچطور یهو تو شش ماه ۲۰سالت شد

کاربری دست سه نفره😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

برام سوال شد شغل خودت چیه که خواستگارای آنچنانی داری

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
عزیزم بخدا راست میگم🫥🫥🫥🫥

حتما اینترن جراحیه

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

به نظرم وقتی چنین چیزی وجود خارجی نداشته باشه، بله

البته یه حالت هم هست

هی افتاده باشن درس رو، یعنی امتحان پاس نشده باشه

نه یک سال، دو سه سال

که اونم تقریبا بعیده

همون دومی رو انتخاب کن.................................چون اگه به اولی مطمئن بودی دو دل نمیشدی و روی دومی فکر نمیکردی

سال 1403 داره تموم میشه امسالم تنها بودم ولی شکر   1404 هم سپردم بخدا نمیدونم به آرزوم برسم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟ولی بازم شکر