2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تنبلی دارم البته خفیف

واسه من شدیدبودحتی پریودنمیشدم اماحامله شدم البته سقط شد ولی مشکل دیکه ای بود،صبح ها ناشتاخودت وهمسرت عسل وسیاه دونه بخور،سیاه دونه اسیاب کن مقدارکم بریز داخل عسل هرروز به همون اندازه کخ میخوری اسیاب کن بیشتراسیاب کنی خراب میشه،یه قاشق چایخوری عسل کافیه،قنداززندگیت حذف کن،روغن زیتون بخور،گوشت بلدرچین،کبوتر،بوقلمون وهرچی گرمی هس،گرده نخل ازعطاری بگیربخور،پیاده روی.اصلاح سبک،به هیچ وجه شکمت خیس نباشه ،حتما دایم خشک کن،هروقت پریود نبودی رحمت با روغن سیاه دانه اینها ماساژ بده ،دکتربرو بهت دارومیده شوهرنم حتما ازمایش اسپرم بده حتما به امیدخدا حامله میشی به راحتی،استرس هم نبایدداشتع باشی،پیاده روی وورزش عالیع

واسه من شدیدبودحتی پریودنمیشدم اماحامله شدم البته سقط شد ولی مشکل دیکه ای بود،صبح ها ناشتاخودت وهمسر ...

ممنون عزیززمخیلی لطف کردی وقت گذتشتی 

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟

قربونت گلم هرسوالی داشتی بگودرخدمتم اصلا نترس به امیدخداحاملع میشی من فکرمیکردم هیچوقت حامله نمیشم ا ...

منم خیلییی میترسم تازه ۶ ماهه اقدام کردم ولی میترسم 

این ماه دارم عسل و دارچین میخورم بنظرت تاثیر داره

ببین عسل و سیاه دونه و اینا به تنهایی خیلی نمیتونه کمکت کنه ، من همه این راه هارو رفتم الانم ۴ ماهه اصلاح سبک میکنم خدا کنه نتیجه بگیرم دو تاپیک آخرمو اگه خواستی نگا کن نظرتم بگی ممنون میشم

خدا صدای قلب های شکسته را می شنود🤍

ببین عسل و سیاه دونه و اینا به تنهایی خیلی نمیتونه کمکت کنه ، من همه این راه هارو رفتم الانم ۴ ماهه ...

ممنون عزیزم چشم