2777
2789

من طبق تجربم پیشنهاد میکنم نماز استغفار و نماز نافله مغرب رو حتما بخونید و باور داشته باشید خدا کمک می‌کنه . نماز نافله مغرب برای من از معجزه هم حکمش بالاتره 🌷

کم کم به اون چیزی که خدا گفته درباره نماز های نافله می‌رسید : 

هیچ‌یک از بندگانم به من تقرب نجوید با عملی که نزد من محبوب‌تر باشد از آنچه بر او واجب کرده‌ام؛ و به‌درستی که به‌وسیله نافله (مستحبات) به من تقرب می‌جوید تا آنجا که من دوستش می‌دارم و چون دوستش دارم، آنگاه گوش او می‌شوم که با آن می‌شنود و چشمش می‌شوم که با آن می‌بیند و زبانش می‌گردم که با آن سخن می‌گوید و دستش می‌شوم که به آن می‌گیرد. اگر بخوانَدَم، اجابتش می‌کنم و اگر خواهشی از من کند، به او می‌دهم.

من واقعا به این رسیدم 

بعد از مدتی که رفتم ثواب های نماز نافله رو بخونم دوباره اینو دیدم ولی ایندفعه فرق داشت و من بهش رسیده بودم 

خیلی عجیبه برام که واقعا هرچی از خدا بخواهیم و به صلاحم باشه وقتی این نماز رو از ته دل میخونم و خصوصا اگه گریه کنم بهش میرسم . 

همیشه هم به بقیه این نماز رو پیشنهاد میکنم 

توی تاپیک فیلم هم توی این شب می‌خوام برای بقیه دعا کنم دعایی دارید حتما بگید یا لایک کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوریه ؟؟؟ لطفا به منم بگیبد ثواب داره 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر ببینید

میشه برای فاطمه و عزیزاش دعا کنی؟ 

خیلی محتاج دعام 

منو امشب خیلی دعا کن باشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر ببینید
میشه امشب برا منم دعا کنید لطفا حتما دلتون خیلی پاکه که به حاجتتون رسیدید تو رو به حق این شب های عزی ...

تو اين شبهاي قدر

براي حاجت هاي محال

يك بار سوره واقعه

يك بار سوره توحيد

و بعد هفت مرتبه يا الله بگين و حاجتتونو بخواين برای ایت الله فاطمی نیا هم دا کنین 

ردخور نداره📿🤲🏻

یادتون نره برای اقامون هم دعا کنید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خدا بی حساب میده

مطمین باش همینطوره .

حتی اگه همینطوری از خدا درخواست کنی . 

اما نماز نافله خودتو به خدا نزدیک می‌کنه و خدا میگه من گوش تو میشم چشمت میشم و چی از این بالاتر . 

ارزش خیلییی زیادی داره مستحبات و حتی گفته میشه خدا آنقدر بالا و ارجمند میدونه که حتی ممکنه یه خاطر دو رکعت نماز مستحب بنده اش رو وارد بهشت کنه 

التماس دعا 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید