2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم و گریه کردم 🥺🥲

126 بازدید | 14 پست

من یه مشکلی دارم تو زندگیم . اونم اینه که من فقط یدونه دوست دارم تو زندگیم . ۲۲سالمه دانشجوام . و خب فقط با پدرمادرم میگردم با فامیلام میگردم . اما خب بعضیا بهم میخندن 🥺مثلا هرچی دختر میشناسم هزارتا دوست و رفیق دارن من سنی ام ازم گذشته یدونه ام ندارم . میدونی من شخصیت خجالتی بودم واز آدمای امروزی خوشم نمیاد . همش به سر و وضعت نگاه میکنن همش دنبال اینن پز بدن و فخر فروشی کنن . و خب یجوری ان . دوروان . و خب از مدلشون خوشم نمیاد . اکثر اوقات تنهایی میرم میگردم . همه جا میرم حتی کافه تنهایی . و خب میگم این بعدا تو زندگیم مشکل ایحاد نکنه 🥲و کمبود نشه برام . احساس کمبود میکنم 

دوستان اندک اما با کیفیت

اینو منی بهت میگم که پونصدتا رفیق داشتم  ک ولی الان همون یکی هم ندارم

چون اول و آخر همشون رفتنی ان و هیچکدوم تا آخر زندگیت باهات رفیق نمیمونه 

اصلا نگران این موضوع نباش در عوض خانواده دوست باش اینجوری زندگیت در آینده هم موفق خواهد بود 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دوستان اندک اما با کیفیتاینو منی بهت میگم که پونصدتا رفیق داشتم ک ولی الان همون یکی هم ندارمچون اول ...

الان مثلا هرچی دختر تو فامیلم داریم فقط با دوستاشون رفیقن نه با ما . و خب بهشون حسودیم میشه

من یدونه هم ندارم...فامیل در حد محرم و مراسما و تمام. خانواده هم کم بیخیال بابا انشالله ازدواج خوبی بکنی و بچه دار بشی بعد میشین دلگرمی همدیگه و نیاز ب کسی نداری من فقط همسرم و دخترم بقیه هیچچچچ

الان مثلا هرچی دختر تو فامیلم داریم فقط با دوستاشون رفیقن نه با ما . و خب بهشون حسودیم میشه

هرکسی شخصیتی داره برای خودش 

بنظرم شخصیت شما خیلی جذاب تره 

دختری که با هرکسی نمیجوشه بنظرم هم شانش حفظ میشه هم اینکه به حاشیه و چالش کشیده نمیشه 

ولی با همه اینا اگه دوس داری ارتباط بگیری خب توی جمع راجب هرچیزی حرف بزن سر صحبت رو باز کن و شوخی کن باعث میشه راحت تر صمیمی شین و خیلی خوبه