2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
نه متاسفانهروابط اجتماعی ام فوق العاده ضعیفهولی یه دوست مجرد دارم،اما من تهرانم،اون اندیشه

ببین تورهای گردشگری برو.یروزه یا دوروزه.کلاس موسیقی برو.باشگاه اگه علاقه داری برو.هر یه زوز ک این کارا رو نکنی فک نکن برات معحزه میشه.فقط افسرده تر و تنها تر میشی.انقد وقتتو پر کن ک نخوای ب فکر تنهایی باشی.کیف کن برا خودت.این وسط شاید ادم مناسب خودتو پیدا کردی و یه ازدواج خوب داشتی.به ظاهرت برس.استایلتو عوض کن.رنگ موهات و اینا....خیلی شیک باش.اعتماد ب نفستو بالا میبره.

من کاربر قدیمیم باباااااا.بمن نگو تازه وارد خوش اومدی  
ببین تورهای گردشگری برو.یروزه یا دوروزه.کلاس موسیقی برو.باشگاه اگه علاقه داری برو.هر یه زوز ک این کا ...

درست میگی اما وسواس و افسردگیم باعث شده به خودم نرسم و بیرون نرم

قبلا که این وضعیتم نبود بیشتر بیرون میرفتم و به خودم می‌رسیدم

۶سال پیش یک موقعیت عالی ازدواجی رو از دست دادم،از اونموقع اینطور شدم،اون الان ازدواج کرده و بچه داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تورهای گردشگری برو.یروزه یا دوروزه.کلاس موسیقی برو.باشگاه اگه علاقه داری برو.هر یه زوز ک این کا ...

هر خواستگاری هم که میاد جور نمیشه

چون فوق العاده کم حرفم مثلا اگه ۱۰ساعت باهم بیرون باشیم هیچ حرفی نمیزنم

مشاوره گرفتم و تو این زمینه کتاب خوندم که چی بگم وبطور ارتباط برقرار کنم اما تو عمل نتونستم

درست میگی اما وسواس و افسردگیم باعث شده به خودم نرسم و بیرون نرمقبلا که این وضعیتم نبود بیشتر بیرون ...

وسواس و افسردگیت بخاطر تنهایی و فکر زیاد و ب خودت نرسیدنه.اون موقعیتم قسمتت نبوده وگرنه میشد.خدا بهترشو برات کنار گذاشته.از همین الان بشین رو یه کاغذ بنویس چه تغییراتی باید تو خودت ایجاد کنی...حتی یه روزم به سبک قبل زتدگی نکن.حتما ورزش کن.اگه از باشگا خوشت نمیاد از پیاده روی شرو کن.لباسای خوشگل و امروزی بخر برا وررش کردن.بزار تو چشم باشی.عینکای آفتابی خوب بزن استایلتو یجوری کن ک سنت کمتر نشون بده.کلا شادتر شو

هر خواستگاری هم که میاد جور نمیشهچون فوق العاده کم حرفم مثلا اگه ۱۰ساعت باهم بیرون باشیم هیچ حرفی نم ...

کم حرفی چون اعتماد بنفس نداری.خواهشا رو ظاهر و فعالیتات تمرکز کن

کم حرفی چون اعتماد بنفس نداری.خواهشا رو ظاهر و فعالیتات تمرکز کن

ببین تو جمع خانواده و دوست صمیمیمم ساکتم،در طول شبانه روز ۴ کلمه حرفم نمیزنم

ربطی به اعتماد به نفس نداره

هم ارتباط اجتماعی ام ضعیفه 

هم تو صحبت کردن و فن بیان

ممنون عزیزم از راهنماییت

ان شاءالله بتونم به صحبت هات عمل کنم

ببین دوست دارم به خودم برسم اما هزینه داره

من ماهانه۱۲تومن حقوق میگیرم،ماهی ۶ میدم قرعه

هزینه های شخصیمم با خودمه

عملی نیست برام

ببین تو جمع خانواده و دوست صمیمیمم ساکتم،در طول شبانه روز ۴ کلمه حرفم نمیزنمربطی به اعتماد به نفس ند ...

تا جایی ک میتونی انجامش بده.امیدوارم بتونی به چیزی ک‌میخوای برسی.منم برات بهترینارو از خدا میخوام❤️