2777
2789
عنوان

آقا هستم دچار مشکل شدم ممنون میشم مشاوره بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 11555 بازدید | 253 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

فک کنم پیمان با یاداوری خاطرات دچار حمله عصبی و ایست قلبی شد و تمام شد

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید

ببخشید قصد طعنه ندارم 

ولی شما سزای انتخاب اشتباه و روابط خارج از حدوداسلامی خودتون و دادید. چرا باید اینطور رابطه ای برقرار کرد اگرقصد ازدواجه چرا اتفاق نیفتاد ؟ اون خانم باید با یکی مثل خودش ازدواج کنه منظورم بی ارزش بودن آدمایی نیست که قبلا ازدواج کردند بلکه این قضایا روی زندگی خودشما و اون آدم تاثیر داره و هم ردیف هم نبودید

حالا چرا این همه خرج کردید مگر ایشون تعهدی در قبال شما داشت . 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

بهش حسودیم شد اعتراف میکنم 😂😂💔😢من حتی روم نمیشه به بابام بگم پول بده از بس داغونم😂

عزیزم منم همینم تازه تو رابطم با اکسمم همینم میگم ی بار اون حساب کرد ی بارم من انقد نابودم 😂😂😂

خوشگل بوده خوش زبون بوده میطلبیده گول بخوره دیگه

نمیدونم شاید 

اخه در حد یک میلیارد !!!

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
مشاوره میخوای بعد میری قائم میشی اين همه آدمو منتظر گذاشتی واقعا حقت بوده که ازت سواستفاده کنه

معلومه لاشیه و اون دختر بد جا نزده

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید