2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

زیاد اذیت شدی زیاد درد کشیدی !

اماااا ب این فک کن زندگی هنوز ادامه دارع🙂

کلی قشنگی داره ک تو هنوز ندیدی!

کلی خوشبختی هست ک تو هنوز ب دست نیاوردی!

کلی مکان جذاب هست ک نرفتی!

کلی عاشقانه هست ک تجربه نکردی!

کلی خندیدن هست ک انجام ندادی !

کلی لذت هست ک نچشیدی!

کلی تفریح هست ک نرفتی!

کلی محبت هست ک ندیدی!

کلی عشق هست ک نورزیدی!

ببین اینا شعار نیست من الان خودم تو بدترین حالت ممکن زندگی هستم اما ب امید اینکه اینارو تجربه نکردم و زندگی ادامه داره بدبختیامو تحمل میکنم

یکم صبر کن زمین میچرخه))

ب شدت خسته ای ....یه وقت زیاد بذار خستگیتو در کن اما توفقف نکن! 

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

خیلی تلاش کردمنتونستمهرجی زور. دم زندگی چیز بدتری برام رو کرد از وقتی نمیجنگم و سکون دارم انگار دیگه ...

منم مثل شما سرگذشت سختی داشتم.

از تجاوز و ازبین رفتن دختربودنم در دوران کودکی تاااااا خانوادم و فوت مردی که دوسشداشتم و .....

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
بیشتر ببینید
این ۳سال که جدا شدم سعی کردم زندگی کنماما دیگه بریدم دیگه توان ادامه ندارم.کار کردم سفر رفتم وارد را ...

عزیزم واقعا برات ناراحت شدم

دفترعمر آدمیزاد کوتاهه...حیف که تاالان دفترت با غصه پرشده

البته تو سالهای زیادی پیش رو داری 

امیدوارم توی صفحات جلوتر ورق برگرده و خوشبخت‌ترین بشی

امشب شب قشنگیه...فقط یه امشب رو باخدا آشتی کن

حیفه که دل مهربون و شجاع تو از خدا دور بمونه♡

چقد درون گرایی.همه چیو ریختی تو خودت.دورو برت شلوغه و خانوادت پرجمعیتن ولی هیچکدوم خبر از غمت ندارن. ...

به شدت درون کرا هستم 

اینجوری راحت ترم

ولی این رو میدونم وقتی خانواده سالم داری همه چیزت نرماله

این درونگرایی نرمال نیست

استرس برای بیمار خوب نیستبعید میدونم گفته باشه با شناختی که دارماصلا چه اخمیتی داره

جالبه اونم پیگیرت نشده.احتمالا توذهنش از تو یه آدم بی معرفت ساخته،شایدم بنده خدا فوت کرده.چطور دختر خالش تو اون یک ماه رابطشون انقد صمیمی شد؟بنظرت از قبل چیزی نبوده؟

شخصیتت برام جالبه.ب وقتش میجنگی ب وقتش رها میکنی

چرا در مورد چت باهمسر سابقت حرف نزدی؟چرا چیزی نگفتی .قرار نبود که با دادو قال بگی؟چون مریض بود اروم میگفتی بهش ....مث ی دوست 

اروم باهاش حرف میزدی؟میگفتی کجا کم گزاشتم؟ایا اصلن کم بودم برات؟؟؟چرا؟؟دلیل کاراشو میپرسیدی 

خیلی وقتها حرف زدن خیلی چیزها رو روشن میکنه...

کاش باهاش حرف میزدی

منم درونگرام.خیلی وقتها واقعا دیدم ک به ضررم بوده چیزی نگفتم.الان کمی بیشتر رو خودم کار میکنم .گاهی ک ب مشکل برمیخورم

حرف زدم ...جواب شنیدم.یا قانع شدم یا قانعشون کردم

اینجوری تو ذهنم هی باخودم درگیر نمیشم و اگه و شاید نمیکنم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بیشتر ببینید