2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم حق داره از خانوادم ناراحت بشه و خونمون نیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 5985 بازدید | 179 پست
شوهرت حق داره ، احترام متقابله خانوادت باید میرفتن مراسم

نرفتن به مامانم گفتم ما بریم ولی انقدر شوهر پرسته که بدون بابام ابم نمیخوره بعد میگ اونا حق ندارن حرفی بزنن منو یک عمر با شوهرم سروکار هست شوهرم ازم دلخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابات یه تنه میخواد زندگیتو خراب کنهاختیارت دست همسرته نه پدرت لطفا دل ب دل همسرت بده تو گروه بابات ...

من عقدم 

پدرم براش مهم نیست میگ بزار پشتت حرف بزنن ولی من نمیزارم شب بری تو بغلش بخوابی

من عقدم پدرم براش مهم نیست میگ بزار پشتت حرف بزنن ولی من نمیزارم شب بری تو بغلش بخوابی

وقتی عقدی یعنی زنشی

میخواس تو بغلش نخوابی شوهرت نمیداد شما الان همسر قانونی اقا هستی و وظیفه داری در مقابلش

بابات درست میگه تو عقد خوب نیست بری شهر دیگه ایی فوت خاله ی شوهرت نهایت تسلیت تلفنی بگید یا خانواده ...

شوهرم همه خرجمو میده بابام هزار تومن براش خرج نمیکنه اون موقع میگ شوهرته وظیفشه ولی همین شوهر نه شب اجازه داره پیشم بحوابه نه بام مسافرت بره و نه تو مجلس عذا کنارش باشم موقع خرج کردن ایشون فقط شوهر منه

بابات درست میگه تو عقد خوب نیست بری شهر دیگه ایی فوت خاله ی شوهرت نهایت تسلیت تلفنی بگید یا خانواده ...

میدونید بستگی به رسم خانوادگی و شهرشون دارن...

من نمیدونستم تو عقدن...

تو شهر ما که از وقتی عقد میکنن حرف حرف شوهرشونه،و کسی هم دخالت نمیکنه🙂

خدایا ما رو به کسی مبتلا کن که بوی تو رو بده✨️💗

من عقدم پدرم براش مهم نیست میگ بزار پشتت حرف بزنن ولی من نمیزارم شب بری تو بغلش بخوابی

ای وای من 

من چه قدر درکت میکنم برادر منم این طوری بود 

الان ۱۶ساله زندگیم جهنمه 

شوهرم کینه ی شتری داره 

حداقل هفت هشت ماه دیگ

اگه شرایطشو دارین که زودتر جمع و جور کنید ولی خواهشا بیشترش نکنید 

چون با این شرایط شوهرت خیلی گناه داره خودتم گناه داری چون این رفتارا باعث میشه زندگیتونو بهم بزنن 

واقعا این تعصباتو درک نمیکنم وقتی زنشی چرا نباید بری پیشش شب 

به نظر من ک خیلی زشته خاله شوهرآدم فوت کنه و تازه هروس نره برای مراسم و تسلیت