فعلا هیچایده ای واسه شام ندارم پریودم هستم اصلا انقد بی حالم ک نا ندارم ،، بعد یه دخترخاله داره همسرم این هروقت منو میبینه میگه از هر انگشتم یه هنر میباره غذامیخوره میگه فلان ادویه رو کم ریختی خدایاشب منو کَر کن😅اوایل چون با جمعشون غریبه بودم فوری ناراحت میشدم الان نمیدونم چرا فقطاز این رفتارا خندم میگیره یذره کمک بدید چیکارکنم چی درست کنم ..
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
هرچی بپزی بیشتر از سه ساعت وقت نمیگیره. یعنی چهارم شروع کنی هفت همه چی حاضره. چون پریود و خستهای یو ...
مرسی عزیزم ، اره من غذام زود اماده میشه همه چیزم اماده دارم افطاریم بیشتر وسیله هاشو دارم هرچند کدیر میان
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
چی درست میکنید که پنج ساعت طول میکشه؟یه نفر نوشته بود مرغ از الان نمیپزه مگه کله پاچس
میدونی بدو بدو میشه کارا و آدم کلافه میشه
یه سری موادم که باید از قبل آماده بشه تایم اونم هست
خیساندن حبوبات،یا مرینت کردن مرغ و اینجور چیزا
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
میدونی بدو بدو میشه کارا و آدم کلافه میشهیه سری موادم که باید از قبل آماده بشه تایم اونم هست خیساندن ...
جوجه درست میکنم وقتی نمیگیره