فعلا هیچایده ای واسه شام ندارم پریودم هستم اصلا انقد بی حالم ک نا ندارم ،، بعد یه دخترخاله داره همسرم این هروقت منو میبینه میگه از هر انگشتم یه هنر میباره غذامیخوره میگه فلان ادویه رو کم ریختی خدایاشب منو کَر کن😅اوایل چون با جمعشون غریبه بودم فوری ناراحت میشدم الان نمیدونم چرا فقطاز این رفتارا خندم میگیره یذره کمک بدید چیکارکنم چی درست کنم ..
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
بگو قطعا ک همینطوره و شما کدبانویی....کم و کسری هست ببخش من صد خودمو گذاشتم براتون دیگه با اینکه کسل بودم برام محترمین....انقدر رسمی باش ک روشون نشه ب چیزی ایراد بگیرن.....غذا هم هر چی ک فک میکنی خوشمزه تر درست میکنی و تجربشو داری درست کن
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چطور میگین از الان برای شام غذا میپزین؟!من چرا پنج شروع میکنم به همه چی میرسم هیچ وقت حتی برای صمیمی ...
اره فعلا وقت هست خونمم مرتبه میوه و همه چیزم داره ازقبل مبمونه یه شام و سالادم ک شوهرم داره زحمتشو میکشه
خانوما برای چی آنقدر استرس میدید؟؟؟؟ شاید تیز باشه این خانوم و سریع همه چی رو درست کنه !!!فقط گفت ای ...
ممنون عشقم
اینا اگه بیان تایم زودشون ساعت ۸ و ۸ونیم هست دیرمیان