2777
2789
عنوان

بلاخره دیشب خواستگاریم برگزار شد یه چیزی فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5816 بازدید | 135 پست
مهم خانواد شوهرت خست یعنی مامان بابا و...به حواشی گوش نکن کام خودت و نامزدت رو هم تلخ نکن

میگم نکنه دختره خودش رو بچسبونه بهش

گفتم حداقل بهش بگم که بفهمه حواسم هست

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم مبارک ولی پریشب شب ضربت خوردن و شب قدر بود کلا حالا هرچی به من چه ...خوشبخت باشی

نیم ساعتی داری فک میزنی اعتقادات مسخرتو تو حلق همه می‌کنی بعد میگی ب من چ؟

مگ منی ک اعتقاد ندارم میام ب تو بگم عزاداری نکن؟پس شما هم تو کار بقیه دخالت نکنید 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
ایی چرا فکر میکنم الکیه ...

گربه ملوسم کامینگ سون👌👌😂

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
حالا چرا صبر نکردین شهادت تموم بشه بعد بزن و برقص راه بندازین؟ دیر نمیشد

دوست داشتم حتما روز اول عید باشه

برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨ 

نیم ساعتی داری فک میزنی اعتقادات مسخرتو تو حلق همه می‌کنی بعد میگی ب من چ؟مگ منی ک اعتقاد ندارم میام ...

ولش کن فدات شم

من اونقدر اعتقاداتمدقوی نیست که مراسمم رو برگزار نکنم روز اول عید برگزار کردم

ولش کن فدات شممن اونقدر اعتقاداتمدقوی نیست که مراسمم رو برگزار نکنم روز اول عید برگزار کردم

مبارک باشه خوشبخت باشی 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
حالا چرا صبر نکردین شهادت تموم بشه بعد بزن و برقص راه بندازین؟ دیر نمیشد

وای عزیزم چیکارش داری چیکار داری به اعتقادات بقیه اهههه😑

درون قلبم هیچگونه انرژی برای تنفر از کسی ندارم و قلبم جایی برای چنین آلودگی های ندارد من یا دوستت خواهم داشت یا برایت آرزو میکنم که بهبود پیدا کنی✨

عکس کادو هات بزار😍

الان میزارم اگر بیاد

وای عزیزم چیکارش داری چیکار داری به اعتقادات بقیه اهههه😑

برای اینکه اگر مسلمان و شیعه هستن باید رعایت کنن

البته تقصیر اینا نیست

تقصیر بزرگتراشونه

من موندم اینایی که میگن اعتقاد ندارن چطوری روشون میشه روزی خدا رو بگیرن و اکسیژن خدا رو مصرف کنن