خواستگاری که نمیشه اسمش رو گذاشت بیشتر شبیه بله برون بود، خیلی همه چی خوب اصلا اون همه استرسی کع داشتیم هیچیش پیش نیومد. از دیشب کادو هامو چیدم جلوم عین یه دختر پنج ساله هی نگاشون میکنم. فقط زن عموش کل جشن باهام تو قیافه بود علتشم نفهمیدم که خواهرشوهرم اخر شب گفت بابام یعنی پدرشوهرم میخواسته دختر اینو برای نیما بگیره. یذره از بابت این استرس دارم چون خود نیما تاحالا هیچی بهم نگفته بود
بنظرتون به روش بیارم؟؟
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
مهم خانواد شوهرت خست یعنی مامان بابا و...به حواشی گوش نکن کام خودت و نامزدت رو هم تلخ نکن
میگم نکنه دختره خودش رو بچسبونه بهش
گفتم حداقل بهش بگم که بفهمه حواسم هست
برای خودت معیار های مختلف و رنگی رنگی نذار، یه روزی یه جایی یه ادمی میاد سر راهت که با هیچکدوم از معیار های ذهنیت سازگاری نداه ولی عجیب با معیار های قلبت میسازه.✨
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا چرا صبر نکردین شهادت تموم بشه بعد بزن و برقص راه بندازین؟ دیر نمیشد
دوست داشتم حتما روز اول عید باشه
نیم ساعتی داری فک میزنی اعتقادات مسخرتو تو حلق همه میکنی بعد میگی ب من چ؟مگ منی ک اعتقاد ندارم میام ...
ولش کن فدات شم
من اونقدر اعتقاداتمدقوی نیست که مراسمم رو برگزار نکنم روز اول عید برگزار کردم