بدبخت009 مدیر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3539 عنوان با شوهراتون سر چی دعوا کردین | مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 58 پست من همش فک میکنم وقتی من ازدواج میکنم اصلا قهر نمیکنم مثلا سر چی آخه دوتا آدم عاقل و بالغ ۳۰ ساله، مگه میشه من تا حالا با دوستای صمیمیم قهر و دعوا نکردیم بنظرتون با همسرمم اینجوریه ؟😂🤔 هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛))) 1404/01/03 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آشرشته عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 71420 ۱۷ ساله باهم هستیم قهر نکردیم ناراحت شدیم ولی قهر نه چون به نظرم خیلی بی معنی هست دوتا آدم زیر یه سقف تو زندگی مشترک باهم قهر باشن زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بدبخت009 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3539 نه خب منممم خیلی ازادم جلو فامیلاشون ولی شوهرممم جلو مادرش و خواهرش با شورت هفتی راه میره بدم میاد م ... اها ، وا شورت دیگه خیلی زشته چطور روش میشه هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))
rshid عضویت: 1402/01/08 تعداد پست: 19431 بحث همیشگی مون ولخرجی بیش از حدش و اینکه هروقت میبینن پس انداز میکنیم چندماه زود میبره خرج میکنه من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم
بدبخت009 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3539 ۱۷ ساله باهم هستیم قهر نکردیم ناراحت شدیم ولی قهر نه چون به نظرم خیلی بی معنی هست دوتا آدم زیر یه سق ... افرین به شما هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))
ariana82 عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 2735 ما سال ۱۴۰۱ ازدواج کردیم ، تاحالا دعواا نشده ولی شده یکم دهن به دهن بشیم
زمرد۱۳۶۸ عضویت: 1402/06/17 تعداد پست: 5088 شوهر من آدم قهر قهرویی هستش منم اصلا قهر نمیکنم ، اما اختلاف نظر هست و اونم زود جوش میاره و ....اوایل ازدواج خیلی واسم سخت بود که اخم میکرد و حرف نمیزد و ... اما الان اصلا محلش نمیدم ، اونم دیگه زیاد طولش نمیده
سمیراممممممم عضویت: 1401/02/26 تعداد پست: 5213 منم با دوستام دعوا نمیکردم با شوهرمم همینطور ولی مادرشوهرم یجوری زیر پای شوهرم میشست و دعوا مینداخت که بیا و ببین، الان مادرشوهرم داغداره برادرش زیاد حوصله نداره دعوا راه بندازه
بدبخت009 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3539 گاوصندوق ینی چی هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))
samanehiiii عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 788 اها ، وا شورت دیگه خیلی زشته چطور روش میشه اره زشتهه همه دم و دستگاش معلوم میشه گوش نمیده اصلاا خانوادشم چیزیش نمیگن و میخندن همش
بدبخت009 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3539 ما سال ۱۴۰۱ ازدواج کردیم ، تاحالا دعواا نشده ولی شده یکم دهن به دهن بشیم افرین به شما موضوعش چی بود ؟ هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))
مادریاسام عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 1564 بالاخره اختلاف نظر هست اما بالغ بودن دو تا ادم از انجا هست که ب جای دعوا باهم باهم حرف بزنن ماهم دعو ... ما هم قانون قهر داریم هرکس زودتر آشتی کنه طرف مقابل باید برایش هدیه بخره😂😂من همیشه دعوا ب پا میکنم بعدم زود آشتی میکنم ک برام هدیه بخره🤦
بدبخت009 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3539 اره زشتهه همه دم و دستگاش معلوم میشه گوش نمیده اصلاا خانوادشم چیزیش نمیگن و میخندن همش یا خدا خب ولش کن این لابر زمان مجردی ام همینجوری بود بهش عادت دارن هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))
بدبخت009 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/04 تعداد پست: 3539 ما هم قانون قهر داریم هرکس زودتر آشتی کنه طرف مقابل باید برایش هدیه بخره😂😂من همیشه دعوا ب پا میکنم ... چه قانون خوبی😂🤭 هرکی به اسم کاربریم اشاره کنه<مادر سه نقطه> هست😊اگه بلدی با منطق حرف بزن، اگه بلد نیستی دیگران هیچ علاقه ای به فهمیدن شعور پایین شما ندارن ؛)))
ariana82 عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 2735 افرین به شما موضوعش چی بود ؟ سر عید دیدنی که اول بریم خونه بابای من یا خونه بابای اون 😐😂