2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چند روز پیش خونه خواهرشوهرم بودیم بال و گردن مرغ پخته بود. با تیکه های کوچولو سینه. تازه سینه‌ای که جلو من بود را دخترش برداشت خورد😑

منم برنج خالی خوردم.

من همیشه براشون ران و سینه میپزم اصلا بال و گردن را قاطیش نمیکنم. چندشب قبل هم براشون قرمه سبزی پخته بودم پر از گوشت

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
فش بدی تو صورت طرف والا بهتره بااین پذیراییهرکسی با پذیرایی کردن شان و شخصیت خودشو نشون میده

اینا نفهمن 

ما یخورده تپلیم 

و میدونن دل مرغ نمیخوریم 

اونو ریخته بودن تو اب و رب گذاشتن جلومون چاقید زیاد نخورید 

یبارم قورمه سبزی درست کرده بودن بدون لوبیا توش سینه مرغ ریز کرده بودن 

ارزش داره سنگ تموم بزاریم؟؟؟

خدایا شکرت دوستت دارم زندگیمو دوست دارم

مکعبی

درست کن بذاربفهمن احترام‌نذارن احترام‌نمیبینن،،،خالم میری خونشون مثلاسالی یه بارواسه یه شب زورش میادغذابذارجلوت بعدم همش میگه زودتربرین جاده ها شلوغن😏😏بعدخودش میخوادباتوله هاش بیادواسه یه هفته بمونه قبلش زنگ میزنه سفارش غذامیده که شوهرم فلان غذاعروسم فلان غذارونمیخورنا😒😒

درست کن بذاربفهمن احترام‌نذارن احترام‌نمیبینن،،،خالم میری خونشون مثلاسالی یه بارواسه یه شب زورش میاد ...

دقیقا ما خیلی بدبخت بودیم واسه ی مهمونی سالاد زیتون سبزی دوغ ماست نوشابه سوپ غذای حسابی 

اما هیچکسی به احساس ما ارزش نذاشت 

ماهم میشیم عین خودشون

خدایا شکرت دوستت دارم زندگیمو دوست دارم