2777
2789

دایی جان هم شهردیگه معلوم نیس کی بیاد😒😒منکه عیدبه عیدمیرم چون قطع رابطه ام ولی همیشه این زنک اختیارهمه چی بدست داره همیشه برات زمان مشخص میکنه حتی توعقدبودنی هم میگفت فلان روز زنت بایدبیادشبای دیگه میرفتی ممنوع الورودبودی 😒شامی درکارنیستا کلا خودش بایدتصمیم بگیره توهمه اموربعدچون خواروبارمیفرسته همگی میگیدوای چه مادرشوهری😐😐

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

خب اگر میخوایی برات تصمیم نگیره خواربار هم که میفرسته قبول نکن

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اون ک اسمش روشه. و اغلب مادرشوهرا خصوصیت اونجوری دارن

اما من از دیشب حالم بده خاهرم ب خاهرشوهراش میگف وااااای ولم نمیکنن(یعنی ما ک خاهرشیم با مامانم ک رفتع بودیم خونش) یواشکی گفت وفهمیدم حالم خیلی بده

🕊به شوقَت چه غمها به جانم خریدم چه بَر من گذشت آن زمانی که دیدم تُ عاشق نبودی~~~خبر به دورترین نقطه جهان برسد، نخواست او، به منِ خسته ی  بی گمان برسد، شکنجه بیشترازاین که پیش چشم خودت، کسی ک سهم تو باشد،،، ب دیگران برسد♡،، خداکند که........ نه نفرین نمیکنم، نکند به او که عاشق اوبوده ام، زیان برسد........... 

بیشتر ببینید